Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmienić sposób otwierania linków na forum !!
Autor Wiadomość
Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2006-05-04, 19:06   

u mnie "wstecz" też nie działa

macq
Gość
Wysłany: 2006-05-05, 07:11   

Php frontPage'm ?!

gajos
Gość
Wysłany: 2006-05-05, 09:42   

tylko ja zauwazylem ze przed Front Pagem bylo "np." ?

co za ludzie..

mi tam rybka jak sie otwieraja tu linki bo korzystam z Firefoxa(co polecam wszystkim, ktorzy maja problemy z przegaldaniem forum) i 3go przycisku myszy..latwo szybko i bezstresowo..Chociaz z tego co wiem, to nie jest az tak duzo roboty z taka zmiana..

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2006-05-05, 12:26   

albopoprostu zmiencie ten sznurek po prawej (gdzie sie wiadomosci wpisuje) poprostu bedzie sie wklejalo inny, ten z TARGET'em

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-05, 13:34   

no już już... mędrki sie poznajdywały i mnie zlinczują, że napisałem FrontPage...

Ja akurat w tym programie robię i tak napisałem...
A to że nie umiem, nie piszę, nie potrzebuję pisać w php to inna historia...

nie poduście się wszyscy...

macq
Gość
Wysłany: 2006-05-05, 14:49   

Czy ja kogos chce zadusic?

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-05-05, 20:18   

heh a naucz teraz wszystkich żeby dodawali tego TARGET'a...

heh... wielu forumowiczow zamienia tylko "przykladowy link" na swoja tresc, a w kodzie pozostawia dalej www.cartoontrabant.pl i potem dziwia sie ze zamiast ich odnosnika otwiera sie cartoontrabant ;)

Sposob otwierania sie odniosnika zalezy tu tylko i wylacznie od osoby wpisujacej link.

Proponuje zeby dodac "TARGET" w instrukcji wpisywania linkow i zamienic "http://www.cartoontrabant.pl" na "http://przykladowy.link.ct".

Moze to cos pomoze?

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-05-06, 17:58   

do wszystkigo mozna sie przyzwyczaic ja sie nauczylam tak w mozilli do trzeciego przycisku ze teraz nieraz na kompie robie dwuklik srodkowym zamiast lewym hie hie

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-06-12, 19:08   

Wartborgini spróbuj przetestować Operę. Przeglądanie netu jest wiele szybsze. Nie dość że trzeci klawisz to np wstecz jest "przytrzymujesz prawy i klikasz w tym momencie lewy" - baaaaaaardzo to przyspiesza przeglądanie bo nie trzeba jeździć wskaźnikiem w lewy górny róg.
A przeglądanie np jakiejś strony z obrazkami - wtedy dajesz tylko "wprzód" czyli "lewy klawisz i w tym momencie prawy" i tak powtarzasz a fotki przeskakują automatycznie do następnej i nie trzeba wracać do poprzedniej strony wogule.
Poza tym ściąganie plików jest od momentu kliknięcia w link. W IE ustalasz jeszcze lokalizację gdzie ma być zapisany plik i pod jaką nazwą i dopiero po wciśnięciu "zapisz" zaczyna się ściągać.
Często tak mam że po naciśnięciu klawisza zapisz mam już pół pliku ściągnięte.
I pewnie znajdą się jeszcze jakieś zalety ale o nich nie wiem bo nie wykorzystuję.
A tak wogule to sory że nie wysłałem ci tych żeczy o które prosiłeś mnie jakieś pół roku temu :/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi