|
Jakość nadproży z Motirexu |
| Autor |
Wiadomość |
Maciej Dendyss
Gość
|
Wysłany: 2010-12-19, 21:14
|
|
|
Witam, zauważyłem dziurkę w nadprożu, dziubłem śrubokrętem to nie poczułem nawet oporu :( CAŁE nadproże zardzewiało, rozsypało mi się w rękach na pył, dosłownie trzymało się na farbie. Na 99% jest to produkt z motirexu, miało charakterystyczne "zawinięcie" i było dużo szersze tam gdzie łączy się z progiem, pod drzwiami.
Mam nową z moitrexu która kupiłem kiedyś tam do innego traba ale zastanawiam się czy jest sens pakować coś takiego... blacha jakaś zasiarczona czy poprzedni właściciel zaniedbał konserwację? |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-12-19, 22:13
|
|
|
| Jak w takim tempie i w taki sposób to pewnie to i to. Konserwacja progów nie jest tania a w warsztatach nie lubią się bawić z progami NIGDZIE! |
|
|
|
 |
Pietrek "ELV15&a
Gość
|
Wysłany: 2010-12-19, 23:13
|
|
|
| A możecie powiedzieć jak jest ogólnie z trwałością części z Motirexu? Sam mam zamiar zaopatrzyć się między innymi w amortyzatory (tył, nowy typ) z tego sklepu, ale nie wiem czy nie wyrzucę pieniędzy w błoto. |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-12-19, 23:19
|
|
|
| Ja się ostro przejechałem na przednich do polo, jeden nie trzymał odrazy po zakupie a były nowe! :( |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2010-12-20, 09:56
|
|
|
| W Motirexie kupisz Statimy. Moim zdaniem jest sens bawić się w przeróbki Kayaby |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-12-20, 13:19
|
|
|
| Zdecydowanie popieram a jak masz dostęp do taniego tokarza to już się nie zastanawiaj.:D |
|
|
|
 |
|
|