|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[1.1] nagle gaśnie?! |
| Autor |
Wiadomość |
Wolak
Gość
|
Wysłany: 2010-12-13, 18:40
|
|
|
Witam...
gryzie mnie następujący problem :
Jadę np. swoim trampusiem.... i nagle jest tak, że zapala się dioda z akumulatora i samochód automatycznie gaśnie i nie da się go wrzucić na bieg, żeby odpalił z biegu jak się kula, tylko muszę go zgasić i na nowo odpalić... nie zdarza mi się to często, ale sporadycznie i nie wiem co jest tego przyczyną?
Kumpel mi mówił, ze w maluchu on miał tak samo i to mogą być kable od masy??
I jeśli to są kable od masy, to też dlatego może mi się radio resetować, jak daję za głośno muzyke?
pozdrooo :)
p.s. wiem wiem, że często tutaj piszę i sorry, ale nikt inny mi tak nie pomoże jak TRABANCIARZ :)
hehe ;)
pozdroo |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-12-13, 19:30
|
|
|
| A wymieniłeś główny kabel masowy z akumulatora na obudowę skrzyni z aluminiowego na miedziany? (wskazówka dotyczy 1.1 ;) |
|
|
|
 |
teqo
Gość
|
Wysłany: 2010-12-13, 23:48
|
|
|
| Podepnij kabel rozruchowy do masy na akumulatorze i do silnika, pobaw się radiem i silnikiem. Jeżeli nie gaśnie znaczy masa (kabel, styki lub klema) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|