Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] ILu Maturzystów tegorocznych Jest w wSród Nas
Autor Wiadomość
.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2004-05-06, 23:16   

Tak z ciekawosci....ilu jest maturzystów...w tym roku w sród trabanciazy...tak z ciekawosci i jak wam idzie nauka.......

Bo ja jak narazie mam juz dosc,.....dobrze ze jest trabik i zawsze jest co w nim pogrzebac....jak nauki dosc......

Mam nadzieje ze po matórze sie wszyscy gdzies spotkamy na jakims zlocie i opijemy pomyslny wynik ekzaminy:)

Zycze Wszystkim Powodzenia:)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 09:38   

Tak z ciekawosci....ilu jest maturzystów...w tym roku w sród {ort.} trabanciazy {ort.}...tak z ciekawosci {styl} i jak wam idzie nauka.......

Bo ja jak {styl} narazie {ort.} mam juz dosc, .....dobrze ze jest trabik i zawsze jest co w nim pogrzebac....jak nauki dosc......

Mam nadzieje ze po matórze {ort.} sie wszyscy {styl} gdzies spotkamy na jakims zlocie i opijemy {styl} pomyslny wynik ekzaminy:) {ort.}

Powodzenia wszystkim ;)))))
kiedy to bylo... matura...

guma_
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 10:45   

Heh z takimi bledami to pewnie ciezko bedzie zdac :P ja tam naszczescie moge robic dowoli :) dysleksja rulezz, no a propo matury to nauka idzie pelna para, juz niewiele czasu zostalo z reszta tak czy owak zasada 3xZ Zakuc Zaliczyc Zaponiec i 4 w bonusie Zapic :))) powodzenia i polamania dlugopisow DDR

PS Trabanciarze 11 12 trzymajcie kciuki

morti
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 11:10   

myslalem ze nas matirzystow 2004 jest wiecej wsrod trabanciarzy nio ale moze wszyscy tak zakuwaja ze nie maja czasu do kompcia zajrzec pozDDRo i 3majcie za nas kciuki

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 13:14   

hmmm! Ja tez maturke zdaje, nie ucze sie nic a nic!ide na Jana zobaczymy co ma byc to bedzie!!zobaczymy ile przez te 4 lata nauki w liceum zapamietalem!powodzenia wszystkim zycze

Sikor
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 13:50   

No dobra, ja też się przyznam :P Nauke zacząłem dopiero dwa tygodnie temu, ale to co jednego dnia przeczytam, to drugiego zapomnę..... I jak tu wierzyć, że zdam :(

Luko
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 14:26   

Nic się nie uczę od wyników próbnej, czyli juz dwa miesiące. :] Jakoś tak czasu brakuje... w końcu dyplom też by sięprzydalo dostać :> Połamania długopisów wszystkim życze !! A po maturze wreszcie garaż i trabi =]

gal001
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 14:50   

trabanta jeszcze nie mam a matura za dni pare.
cos jest nie tak
pozdrawiam
gal001

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 17:15   

ja do całęj impry podchodzę na luzach, tj. jak się czegoś nie nauczyłem przez 4 lata, to po co się oszukiwać, będzie luzik!
a poza tym wole grzebać się w smarze niż knigach :)

kaziuu
Gość
Wysłany: 2004-05-07, 17:57   

no ja tez zdaje, ale jaks czarno to widze. i mysle ze zapijemy wyniki na jakims zlocie:))) powodzenia wszystkim(kupcie se czerwone stringi ponoć to przymosi szcęście:P:P:P)

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-05-09, 09:17   

"To idzie młodość, mamy w sobie moc i enregię!" Czasem myślę że cas aby nasze pokoloenie przejęło trabantową pałeczkę - przyda się świeżość :)
A gdzie Władzio?

eddie
Gość
Wysłany: 2004-05-09, 10:35   

witam
trabanta mam ale w CT nie jestem.. :| moze jak wyjedzie na droge to mnie przyjmiecie..
a matura i nauka.. no .. ten .. tego.. jak to juz ktos wczesniej powiedzial "bedzie jak bedzie.. "
trzymajcie sie ludziska
pozdrawiam
eddie

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-05-09, 11:56   

hehe moja kobieta czyli polka23 :D

guma_
Gość
Wysłany: 2004-05-09, 15:00   

heh to ja jeszcze dorzuce dwa linki dla maturzystów :)

pozdro z iraq dla maturzystow

i zegar odliczajacy cza do zaglady

DDR

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-05-09, 15:11   

ja się przyznam, że zdaję i że się nie mam czasu uczyć - przez ostatnie parę dni robiliśmy przy koncercie "Łez" więc mi trooooochę czasu umknęło.... ale mamy tyle możliwości poprawiania ;))))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi