|
dywaniki w Trabancie |
| Autor |
Wiadomość |
T601S
Gość
|
Wysłany: 2010-10-04, 22:07
|
|
|
| Czy ma ktoś z Was oryginalne dywaniki w Trabancie? Jeżeli tak to jak to wygląda, lub z czego można by było zrobić żeby wyglądało na oryginalne? nie chce zakładać np. od golfa bo wtedy auto wygląda za bardzo współcześnie. |
|
|
|
 |
Bross.
Gość
|
Wysłany: 2010-10-07, 20:23
|
|
|
To od golfa pasuje ??
ja mam w trabancie ORG dywanik ale nie mam jak zrobić foto bo nie mam czasu i miejsca gdzie mógł bym wyjąć dywan ... (sąsiedzi znów mnie "kochają" za 3 czasem 4 trabanty na parkingu) |
|
|
|
 |
T601S
Gość
|
Wysłany: 2010-10-07, 21:13
|
|
|
| tak, od golfa podobno pasuje. będę wdzięczny, jeśli nie za zdjęcie to moze opis, z czego jest ten dywanik wykonany, jakie ma wymiary itp. |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2010-10-09, 22:06
|
|
|
| Dywaniki czy wykładzina podłogi jak ją zwał jest zrobiona z grubego filcu a podnią jest druga warstwa wygłuszeniowa z miękkiego materiału chyba filcowego takie szaroniebieskie coś.Postaram się zrobić fotki to będziesz miał jakiś pogląd jak to wszystko wygląda. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-10, 07:31
|
|
|
| dodam tylko tyle że do 601 były też oryginalne wykładzinki gumowe. z tym że zdobycie graniczy z cudem. Mało która wytrzymuje ponad 20 lat :) |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2010-10-10, 19:38
|
|
|
| Ja mam dywanik gumowy dopasowany do nadkoli przednich chyba oryginał i jakoś się trzyma a ma pewnie troszkę lat. |
|
|
|
 |
Qba
Gość
|
Wysłany: 2010-10-10, 20:32
|
|
|
| Też mam takie na nadkola gumowe w świetnym stanie oryginalne. Na podłogę i do bagażnika też są, ale te już są całe podarte. Ale to brzydkie i syfiaste, filc jest raczej estetyczniejszy. |
|
|
|
 |
T601S
Gość
|
Wysłany: 2010-10-11, 09:43
|
|
|
| wszystkie osoby ktore maja takie dywaniki bardzo prosze o zdjecia. nie chodzi mi o wykladzine, tylko o gumowe dywaniki pod nogi. |
|
|
|
 |
|
|