|
hak do 601 na sprężynach |
| Autor |
Wiadomość |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 13:27
|
|
|
badanie to koszt 35zł plus WK
hak znajdziesz na allegro i do 1,1 to jeden z lepszych jakie widziałem(a widziałem z 15 wzorów)
a problem jest taki że sprzedaje to kość ze szczecina i odbiór osobisty.
jak chcesz dobrze to znam kogoś kto 30 lat zakłada i robi haki do każdego auta z atestem.
w razie co służę telefonem i adresem(ale trzeba autem przyjechać usługa z montażem bo robi do każdego auta indywidualnie) |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 22:20
|
|
|
| Jeśli już to potrzebował bym hak na max 600-700 (wiem że trabi nie może tego ciągać ale to już mój problem) kilo i raczej podjechać dalej niż do poznania to mi się nie opyla. Oczywiście przyczepka z hamulcem najazdowym hydraulicznym! Ale na razie temat na później (5x później) bo najpierw silnik i reszta a później się zobaczy. |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 22:47
|
|
|
| lżejsze przyczepki przewracają Trabanty |
|
|
|
 |
T601S
Gość
|
Wysłany: 2010-09-15, 09:55
|
|
|
Witam,
Ostatnio nabyłem Trabanta. Chciałem zapytać dotychczasowych użytkowników do czego służą 3 dźwignie od przewietrzania wnętrza i jak działają - tzn co się dzieje po wyciągnięciu i schowaniu każdej dźwigni? |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2010-09-15, 10:04
|
|
|
do XXL24H wróć do postu o cięższym holowniku i drugi post
do T601S:
dlaczego w poście o hakach piszesz o systemie wentylacji? ale już ci opisże: od lewej:
1. ciągniesz - bardziej wieje powietrzem z pred atrapy przez tą grubą rure gumową
2. ciągniesz - wieje na nogi , pchasz wieje na szybe plus stany pośrednie
3. ciągniesz - wieje ciepłym z układu ogrzewania
Opis dotyczy ostatnich wersji modelu 601 . |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-09-15, 10:13
|
|
|
| Trochę nie ten temat! A tak w ogóle to wiesz jakiego masz trabika? Z loginu wynika że 2t a pytanie dotyczy polo. Środkowe do ustawiania temperatury, dolne nadmuch na nogi niezależny, gurny nadmuch na szybę niezależny od nadmuchu na nogi. Dźwignie w lewo nawiewy wyłączone, w prawo włączone. |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2010-09-15, 10:39
|
|
|
kolega ma login T601S i pyta: co się dzieje po wyciągnięciu i schowaniu każdej dźwigni?
więc ma 601.
w 1.1 dźwigienki chodzą w lewo/prawo |
|
|
|
 |
|
|