Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Słupki w polo a w dwusuwie
Autor Wiadomość
kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-08-31, 21:14   

Dymatorek, wymień tą budę. I już wiesz gdzie na szrocie można dostać drugą :)

cizik
Gość
Wysłany: 2010-08-31, 22:25   

Tez jestem za wymiana budy ,mniej problemow.A jak pan Edzio nawalał młotkiem to pozniej drzwi bedą krzywe i inne niedogodnosci wyjda w praniu.Szkoda twojej roboty i kasy

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-08-31, 23:35   

Taaa....lepiej wymienić całą budę niż robić coś na wzór Golfów sprowadzonych jako bezwypadkowe,czyli składak z 10 ćwiartek:)

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 07:50   

jak na północy nie ma problemów z Trabantami to mieszkam na południu :)

btw
naprawde nie da się nic zrobić by zostawić wąski słupek?
bekowa sprawa z tym :D
mógłby też nie mieć tylnych wlotów :D

Kosiek
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 09:17   

I gładki tylny pas:D

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 09:34   

ja bym coś pokombinował, żeby zostawić wąski słupek i robić coś na wzór Traba z lat 70tych ;D włacznie z oryg tapicerką i deska rozdzielczą:)

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 09:35   

mam uchylane szybki, też ciężko je dostać i co mam sobie z nimi zrobić? :D nie ten wymiar szyby, brak otworów na mocowanie... Trochę do dupy i naprawdę nic by się nie stało gdyby został ten wąski słupek gdyby nie wykonanie które nadaje się do Britain's Got Talent... Sami z resztą widzieliście na fotach. Komuś nie powiodła się akcja "szopa" :D pomóżcie lepiej skombinować taki fragment budy a nie marudzicie ;)

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 09:41   

a buda pinokia999 poszła już dzisiaj pod prasę... A rozmawiałem z tymi pajacami ze złomu wczoraj żeby się wstrzymali... Nie chcieli zarobić paproki jedne... :(

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 09:43   

japierole... ja tu w amoku szukam części a wszystko co potrzebne od tak zamienia się w konserwe... :D Ja to chyba będę musiał do polsatu wystosować podanie o reklamę żeby wszyscy widzieli w przerwie między serialami. Bo zamiast oglądać tv można by było zajrzeć "NA GIEŁDE!" jak to mówicie :p i coś doradzić mi :D

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 10:17   

Dymatorek, ale powiedz czy czasami sam nie zadawałeś pytania do Pinokia o możliwość odcięcia samego dachu w temacie który jeszcze przed paroma dniami bił rekordy popularności zgryźliwymi uwagami? Temat został skasowany...

maxxx601
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 10:26   

Ja uważam że jak nie jest zrobiony ten trabant to polo na wąskim słupku to kozak! Znak czasów można by powiedzieć :)
I nie gadaj głupot na północy susza z trabami! Śląsk i górnicy na talony rządzą :D

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 10:36   

zadawałem :D ale chyba odebrał to jako żart :D

magik
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 11:49   

tyle rzeźby zamiast sobie wydac 3,5 koła np na zajebistą polówkę. Chyba że lubisz paprac się w g...... Zrobienie tego to więcej niz kupno fajnego i nierobionego egz.
Gdzie tu zdrowe myślenie ?

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 11:55   

auto zwyczajnie nabyte jest mniej "kochane"... dla przykładu kilka typków ze słomianym zapałem którzy chwalą się swoimi nowymi nabytkami na forum... jak popracuje nad nim troche, włożę dużo pracy, szacunek będzie większy i hobby się dłużej utrzyma :)

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 14:00   

O taaa. To ja myślę co by tutaj żeby mieć w polo wąskie słupki a Ty je masz i chcesz szerokie... O ja o ja o ja...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi