|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Oddam ramę trabanta (stan dobry) z dokumentami |
| Autor |
Wiadomość |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 19:02
|
|
|
Witam.
Mam do oddania ramę trabanta 1.1 wraz z dokumentami. Rama jest naprawdę w niezłym stanie, jedynie naproża są do wymiany. Jaskółka, progi oraz pas tylni są w porządku. Ramę oddaję, bo samochód kupiłem, wyciągnąłem co mi było potrzebne a teraz mi garaż zajmuje (nie chcę wypchnąć na dwór, by się nie moczył niepotrzebnie). Zdjęcia można obejrzeć tu: http://picasaweb.google.pl/wiktor.kubicki/Trabant#
Jeśli ktoś jest chętny proszę o kontakt: 508489744
//pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 20:02
|
|
|
| Wiktor mówiłem Ci że na CT ale od tego jest odpowiedni dział giełda.Ze swojej strony mogę dodać że OC jest do 6 września przeglądu niema,auto jest na blachach SC Auto było garażowane podłoga,progi są zdrowe,jaskółka też na łączeniu dachu też,pas przedni też ale do wymiany prawy trójkąt bo był wgnieciony,lewe nadproże do wymiany,prawe zdrowe było pas tył i prawy kielich do spawania.Mocowania wahaczy były dobre jedno wspawane nowe,dwa razy miałem problem ale ze śrubami bo mi się zcieły.Super rewelacji niema ale zachęcam do zabrania bo o jak na Polówkę nie jest zła buda tym bardziej że elementy nośne są zdrowe a co do spawania to jest pole do popisu bo auto jest rozebrane i dostęp jest idealny.Może się komuś przydać na jakiś fajny projekt typu Trabant 2.0 bo nic nie będzie ograniczać i auto będzie budowane od podstaw. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 20:25
|
|
|
e tam, nie warto po to jechać.
Jeden się pozbył auta za frajer i teraz drugi chce się pozbyć resztek. Z papierami synek to wątpie, że ktoś Ci to weźmie. a z drugiej strony wisisz mi nakrętkę od koła :P |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 20:31
|
|
|
| Odezwał się znawca |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 20:43
|
|
|
| Może ktoś własnie na papiery się skusi? Papiery nówka, w świetnym stanie xD |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 21:19
|
|
|
| To się dobraliście we dwóch. Brakuje tylko tego, żeby Bogdan psa zamienił na Pinokia ;D |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 21:38
|
|
|
Dlaczego nie ma już Trabantów w Częstochowie?
Bo Kumpelek je wszystkie wysłał do Huty.P
Widzisz Tomek od kiedy się znamy to ja miałem tylko Polówkę a ty z Pięć trabantów które kupiłeś za symboliczne 100-200zł i które źle skończyły,jeden nawet się złamał(tak się dzieje jak się zgnite auto na glebie kładzie)a najlepsze że był taki co tą budę jeszcze kupił:) |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 21:50
|
|
|
odkąd się znamy to miałem tego 78 którego Ci proponowałem swego czasu to wybrzydzałeś.
Czarny był spękany, ale był zdrowszy od Twojego Polo, bo podloge miał bez dziur itp. Rozebrałem troche, ale znalazłem kogoś kto przyjechał i zadowolony go zabrał i będzie go robił.
Teraz mam 3ciego Traba(a to że okazał się trochę nie taki jaki miał być to też wina mojego zaufania do pewnego znawcy z Wielunia) , którego swego czasu też Ci proponowałem, to Ty nie... Wiecznie przyłazisz, wybrzydzasz, nie wiesz czego chcesz. jak ja powiem że kupie vw polo to Ty też mówisz, że o takim myślisz. Powiem że o Żuku to Ty też.. Umiesz jedynie głupkowato komentować, a na dobrą sprawę opowiadasz że nie wiadomo co przy TrabPolo robiłeś a nigdy Cie przy robocie nie widziałem.. wiecznie jakiś Cezary czy ktoś inny.. nawet głupiej szyby wymienić nie umiałeś. Do Ciebie nic przecież nie mam, ale mechanika to z Ciebie nie będzie. |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 22:08
|
|
|
| Ej, ale się mały offtop robi, co? Ogarnijcie się trochę... |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 22:11
|
|
|
A ty mechanik do rozbierania i cięcia jak się popsuje. Co będziesz mi znawco porównywał dobrą budę polo(kto widział ten wie) do twoich ZDROWIZN bez progów z dziurami w jaskółce ze zjechanymi kielichami czy pognitymi wahaczami co się na sznurku trzymają.Zawsze masz spawać te cudowne Trabanty a kończy się na pocięciu i stwierdzeni że mam dosyć trabów bo się psują a prawda jest taka że jak szkłem się dupę wyciera to potem krew leci.P
Dziwie się że masz do Kargula pretesje jak widziałeś co bierzesz przecież się znasz i z tego co wiem sprzedał on Ci to za symboliczne pieniądze. |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 22:14
|
|
|
| Wybrzydzam bo każde następne ma być lepsze,cwaj był lichy,Polo było niezłe a następne już będzie naprawdę dobre bo nie mam zamiaru się w jakieś padła bawić |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 22:22
|
|
|
Nie będę się wdawał w dalszą konwersacje z Tobą. idź lepiej do psa i nie zapomnij o lubrykancie.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-26, 22:32
|
|
|
| Głodnemu chleb na myśli to znaczy zwierzątka;) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 10:01
|
|
|
| bo cała prawda w tym że zajawa jest a kasy nie ma. Co nie chłopaki ? |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 10:42
|
|
|
hehe, Magik.. bo to jest tak, że większość liczy na to, że będzie miała kokosy na tjuningi. Kasa na imprezy, panny i jeszcze Trabanta, a niektórzy nie rozumieją, że trzeba z czegoś zrezygnować by móc zrobić auto..
Przecież lepiej/łatwiej jest siedzieć przed komputerem, walić gruchę pod foty ładnie zrobionych Trabantów i na CT czy germanie pisać co to się porobiło a co by się chciało zrobić.
Sam Bogdan miał tyle okazji do robienia tego co tak opowiadał, że zrobi że ho ho. Chciał wsadzać silnik 1.3. Był ładny wartb z zajebistym silnikiem to mu żal było dać 500zł. Potem pojawiały się przeróżne inne okazje do tego żeby to swoje gadanie spełnił i jedyne co zrobił to wsadził tarcze hamulcowe do Trabanta. Blacharkę miał robić, gadał żeby tylny pas zakołować itp itd. jak już miałem namiar i wystarczyło jechać, zapłacić i kupić, to wykręty tylko były i przekładanie z dnia na dzień.
Teraz szuka jakiejś okazji za psie pieniądze.. i po co? żeby zrobić to co z polówką? Że był ładny zadbany samochód, a zrobił z tego kupę... zaczynając od wyglądu zewnętrznego skończywszy na wszelakim syfie w środku.
Sorry, ale nikt mi nie będzie wmawiał, że było to zajebiste i idealne auto. Na dowód tego co mówię mam jego zdjęcia, proszę bardzo:
http://www.fotosik.pl/pok...57925953fc.html
http://www.fotosik.pl/pok...72f6ff54d3.html
http://www.fotosik.pl/pok...39c47b43d0.html
http://www.fotosik.pl/pok...400a7d82f5.html
Szkoda, że nie mam fotek podłogi bagażnika i słynnego kielicha odpadającego itp itd... Zresztą nie ważne, jak na polo to i tak się jeszcze trzymało jakotako. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|