Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Opcja na XXL
Autor Wiadomość
dlugi
Gość
Wysłany: 2010-08-11, 18:46   

Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie macie pomysły na przerobienie traba pod moje skromne gabaryty ;d ponieważ się skłaniam ku zakupieniu sobie trabiego, jestem ciekaw jakie macie patenty, albo pomysły jak, np. przerobić lewarek skrzyni biegów, bo mi się wbija pod kolano;p

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-08-11, 20:22   

był taki "joke" -Co zrobić aby mieć waca do podłogi? Odp. Upier**ol sobie nogi :) A problem z lewarkiem rozwiązuje T 601 :) długi mam nadzieje że Cię nie uraziłem bo to tylko taki żart ale na pocieszenie powiem Ci że ja znowu mam krótkie ręce i musiałem dorobić przedłużenie na gwincie z tego względu że mam skrzynie od skody oraz lewarek który musiałem ciutkę odsunąć od foteli bo nie moglem wbić przez nie wstecznego. Ja bym proponował zrobić po łuku dzwigienkę ale trudno wyobrazić jak wysoki jesteś :D

Qbs
Gość
Wysłany: 2010-08-11, 20:32   

skróć lewarek

XXL24H
Gość
Wysłany: 2010-08-11, 20:49   

podaj swoje gabaryty! u mnie problem się skończył po przełożeniu kolumny ok malca a teraz wkładam od corsy ze wspomaganiem. Fotele są chyba od forda fiesty ale nie jestem pewien bo nie ja to montowałem. Mam co prawda tylko 1,84 m i 130 kg ale jakoś bez problemów się mieszczę. Oczywiście fotel kierowcy jest około 5 cm od brzegu tylnej kanapy. :D

kasq5510
Gość
Wysłany: 2010-08-11, 22:57   

kumpel z tego o ile dobrze słyszałem instaluje traba na golfie

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-08-12, 09:13   

Polecam wstawić m.in. prawdziwy fotel kubełkowy- kumpel z Poznania zawsze tak i w pewnym procencie mu to pomaga:) a Koleś ma 210cm wzrostu czy cos takiego:)

cizik
Gość
Wysłany: 2010-08-12, 22:27   

Czasami jakie ludzie zadaja pytania to az sie cosik robi.
Uzywasz wyobrazni i dzialasz.
Fotele do podlogi,na maksa do tylu,mniejsza kierownica i tniesz lewarek.Takie to trudne.
Jam ma prawie 2 metry moja kobita lekko mniejsza i bezproblemowo dajemy rady.
Autko sam musisz dostosowac pod siebie

dlugi
Gość
Wysłany: 2010-08-16, 22:17   

OD razu cosik się robi, po prostu chciałem te moje pomysły z czymś zestawić, ot co, a za rady dzięki i pozdrawiam

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2010-08-25, 22:16   

Paweł (Poznaniak) wstawiał fotele z Mazdy 323F i skrócenie lewarka biegów (w 1.1). To wystarczało.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi