Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakie amory po glebie?
Autor Wiadomość
Kozak
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 05:33   

Właśnie za mało informacji. Jak z tyłu jest resor to może być ale ja mam sprężyny. Więc co do tyłu?

Aren601
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 08:19   

Hehehe, no to samo a co innego, ja mam sprezyny i przeciez tam jest tak samo jak w trabim na resorze, mysle ze te od lady wejdą tak samo jak do przodu, pozDDRo!

zielczi
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 10:34   

tam gdzie jest resor z tylu wejdzie ten amor,ale tam gdzie sa sprezyny juz nie,trzeba cos swirowac

Aren601
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 15:07   

a czemu, mi sie zdaje ze ma wejscie takie same jak z przodu, i tak samo gor sie przykreca, wiec nie wiem w czym problem

chodz moge sie mylic [:

zielczi
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 17:17   

sa dwa rodzaje amortyzatorow z tylu,starszy i nowszy typ

Kozak
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 19:20   

To czekam z niecierpliwością na konkretne info na temat amorów do tyłu do wersji ze sprężynami. Na pewno w typie z resorem rzednie są takie same jak z tyłu (teoretycznie są inne bo mają inne wartości tłumienia ponieważ tylny i przedni resor mają troszkę inne charakterystyki ale to można pominąć w obniżonych autkach) Na pewno muszą być krótsze aby nie ograniczać zakresa tłumienia a reszta taka sama jak w trabim tylko z jakiego autka bo napewno ktoś to już przerabiał.

bRq
Gość
Wysłany: 2007-09-05, 21:38   

www.cartoontrabant.pl - Inne - Tuning - Obnizanie Trabanta 601.

Trabrygada
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 19:48   

przod od lady lub malucha!!maluch ma krotki ale miekkie!! wiec ladalepsza:D tez teraz szukam a tyl w zaleznosci jak sprezyny to dobre trabowe i ciete sprezyny od trucka!!

WeT(macq)
Gość
Wysłany: 2010-08-10, 19:12   

Pobawię się w archeologa, ale szkoda nowy temat zakładać. Pytanie do znawców tematu. Mam glebę ok 35mm (sztaba) przy czym amory dobijają- normalka. Amory kupię od łady ale boję się o to, że resor pieprznie w pompę hamulcową- faktycznie istnieje takie ryzyko?

TrabiVR6
Gość
Wysłany: 2010-08-10, 20:34   

Jest taka mozliwosc ale nie przy tej glebie 35mm chyba ze to przeswit :D To co innego

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-08-10, 21:37   

Lepiej wywal sztabę, a resor oddaj do dobrego kowala! wrzuć amory od łady i ciesz się życiem. Sztaba ma sens dopiero wtedy kiedy płaski resor już Ci nie wystarcza. Zresztą zapraszam na germanstyle.pl

Bross.
Gość
Wysłany: 2010-08-10, 21:48   

tył Łada SBR - 1 mały problem przykręcić to sztuka - potrzeba podkładkę o większej wewnętrznej średnicy ,bo standardowa z trabanta nie pasuje na trzpień w amortyzatora.

niva też pasi

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi