|
Trabant 1.1 kolejny problem |
| Autor |
Wiadomość |
Arch Enemy
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 20:02
|
|
|
| spx, tylko że u mnie w koninie predzej elektryka znajdziesz niż gaźnikowca |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 20:11
|
|
|
| ... elektryków u nas w kraju pod dostatkiem. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 20:15
|
|
|
| niektórzy gaźnikowcy mają naj***ane we łbie... Jedyny w moim mieście za samą regulacje woła 200 zł... Dałbym tyle oczywiście z wymianą uszczelek, dysz, zaworka iglicowego itp. i polerowania obudowy na lustro za 100 zł jeszcze można było by się pokusić oddać żeby pokręcił dwoma śrubkami. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 20:49
|
|
|
| W warszawie duże rozbieżności, ja zapłaciłem 270 zeta, ale jest też drugi o którym dowiedziałem się niestety później robi za 150. Ale i tak nie żałuję wydanych pieniędzy bo zrobili zajebiście, łącznie z przepychaniem kanału ssania którego wcześniej nie było. Byłem tam jeszcze ze 3 razy na doregulowywanie, na szczęście już kasy nie brali. gaźniki właśnie tu :) |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 21:58
|
|
|
| Tobie zrobili full opcje a u mnie bierze za pokręcenie śrubkami! Jak pytałem czy w cene wchodzi generalny remont, regeneracja to zaśmiał mi się w twarz dlatego kazałem się grzecznie pocałować w dupkę. Dlatego jak będzie auto zastępcze to wyśle gaźnik do speca (nawet na drugi koniec polski jak będzie trzeba), który na prawdę się tym zajmie na poważnie. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-13, 07:03
|
|
|
| tak i ustawi go przykręcając do pośladków ..... |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-13, 10:51
|
|
|
| i w tym właśnie tkwi problem ;] |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-13, 10:55
|
|
|
| ... i skończy na giełdzie w końcu |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-13, 11:07
|
|
|
| chyba żartujesz :D to nie jest coś co kupiłem i lekką ręką mogę sprzedać. Spędziłem przy nim sam dwa lata więc sentyment silniejszy niż pieniądz. |
|
|
|
 |
Arch Enemy
Gość
|
Wysłany: 2010-05-15, 23:27
|
|
|
o wreszcie konkretne info, wie który gdzie zestaw regeneracyjny można kupić??? razem z pływakiem, kiedyś szukałem i znalazłem za 150zł ale strony nie zapisałem :[ , wolałbym mieć na zapasie drugi gaźnik, ten bym wyjął a wstawił drugi- samochód unieruchomiony na co najmniej miesiąc
ps. mój gaźnik się poci czyli uszczelki zdało by się wymienić?
mam też gaźnik od wartburga gazowego[mojego starego] dobry będzie?? paru elementów mu brakuje a tak sądzę że w dobrym stanie jest [2lata jeździł puki nie zezłomował u znajomego |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
|
|
|
 |
Arch Enemy
Gość
|
Wysłany: 2010-05-16, 18:27
|
|
|
| tak dokładnie to jest ta strona i ten zestaw :] sens jest kupić?? |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-16, 18:52
|
|
|
| chłopie!!! to nie jest strona gaźnikowcy.pl |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-16, 18:54
|
|
|
rozkręć sobie gaźnik i sobie zobacz, co ? mamy Ci wywróżyć ?
I za wczasu odpowiem: nie pytaj jak się skręca |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
|
|
|
 |