|
co można za 17.000 zł ? :D |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-04-18, 09:08
|
|
|
Przykładów jest wiele, otojeden z nich.
albo.......... dwadzieścia trabantów zamiast jednego. Ile to szczęścia.... :) |
|
|
|
 |
panmajor
Gość
|
Wysłany: 2010-04-18, 11:16
|
|
|
| To dla tego wysprzedajesz perełki ze swojej stajni.:) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-04-18, 11:58
|
|
|
| :)) wcale mnie to nie cieszy ale nie można mieć wszystkiego |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-04-18, 12:28
|
|
|
| No ja bym powiedział, że za taką kwotę to mogą być 2-3 trabanty w stanie tip-top. Albo kolekcja trabant, wartburg, syrena. Kurcze chyba mam jakieś ciągoty do samochodów z silnikami 2T;) |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2010-04-18, 18:53
|
|
|
| Można kupić sobie trabanta, wyremontować go, a za resztę kupić dupowóz żeby nie tyrać wyremontowanego trabanta. Albo... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2010-04-19, 12:24
|
|
|
| Za taką kasę można odpicować trabanta - ale ODPICOWAC a nie zachlapac szpachlą i renolakiem... i przez 10 lat go eksploatować. Po 10 latach kasa tej kasy braknie - może nawet szybciej :) 17.000 bez problemu wydałbym na kupienie i zrobienie JEDNEGO trabanta :) P70 coupe :) Wcale to nie jakiś wielki pieniądz jeśli chodzi o renowacje auta... |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-04-19, 13:02
|
|
|
| to chyba dałbyś komuś do zrobienia :) |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-04-19, 20:41
|
|
|
| hmmmm za połowę tej kwoty mógł bym zrobić chyba wszystko przy swoim ale z renowacją nie miało by to nic wspólnego za to 150 km przyjemnie by zamruczało! ;D |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2010-04-20, 08:52
|
|
|
| Magik - gdybym tylko miał duży garaż w którym mogę się rozłożyć i dwa lata dłubać bez pośpiechu w ramach relaksu po pracy? Nie musiałbym - wiadomo, sam człowiek wszystkiego nie zrobi, ale jak nie ma warunków do pracy i czasu to ciężko zrobić coś dobrze :) Spoko spoko. Marzenia są po to by je mieć, a przy okazji można je zrealizować :) Jak mi chłopaki podrosną i złąpią bakcyla dostaną w spadku czerwoną 601kę a sam się zajmę na starość zrobieniem P70coupe, żeby moją wtedy już leciwą Panią do kościoła w białym szalu rozwianym na wietrze wozić :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-04-20, 09:08
|
|
|
| tyle że komuś się wydaje że jak włożył i choćby tyle pieniędzy, to odzyska zainwestowane pieniądze. Nakłady poniesione na restaurację są zawsze nie do odzyskania. no chyba że restaurujemy bentleya z lat 20 -tych.Sam wiem po swojej pomarańczy i dlatego raczej nigdy go nie sprzedam bo mi się nie zwróci. Zbyt duże podejście emocjonalne ma koleś o czym świadczy chociażby nowy silnik za 5 tys (haha) Kiedys mi powtarzano trabant zawsze będzie trabantem i teraz ja to powtarzam. Tych aut przecież wyprodukowano ponad 2 miliony. Naprawdę jest jeszcze w czym wybierać. Sam znalazłem ostatnio piękne niebieskie kombi z przebiegiem 11 tys :) za normalne pieniądze |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2010-04-20, 10:02
|
|
|
| Magik gdybym chciał zarobić na trabantach to raczej bym już z głodu dawno umarł :) Trabanta mam i jeżdżę bo go kocham - a jakbym miał czas i kasę to bym sobie ich narobił więcej - na każdy dzień tygodnia inny kolor :) Nie dlatego, żeby je sprzedać i zarobić, ale dla własnej satysfakcji i takiego tekturowego hobby :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-04-20, 12:27
|
|
|
| ja wiem, ja tez z tych co nie szczędzą grosza u mnie limitem są tylko własne możliwości. Ciekawe czy ten trabant przyjedzie kiedyś na zlot z chęcią bym sobie powytykał jego oryginalnosć. Laik tego nie zauważy ale tam zapewne co część to z innego rocznika, już nie mówiąc o papierach |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2010-04-20, 15:39
|
|
|
| O jakim Ty Trabancie piszesz Magik? |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-04-20, 15:53
|
|
|
| taki jeden za 17 koła na alle drogo :) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2010-04-20, 18:46
|
|
|
| przeciez ten link ktory dales na samym poczatku watku nie jest TRABANTEM za 17tys - cos ci sie pokielbasilo? |
|
|
|
 |
|
|