|
Przedłużanego traba na ślub...:) |
| Autor |
Wiadomość |
smejda-trabi
Gość
|
Wysłany: 2006-03-21, 19:20
|
|
|
| aha, jakby był ktoś chętny, piszcie na adres smejda@interia.pl |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-03-21, 19:47
|
|
|
Musisz sie skontaktować z Bartkiem Lewandowskim (vel. Lewy), bo ma extra traba, który w kilku reklamach juz sie udzielał i pewnie Was zawiezie za drobną oplatą A ten czerwony co opisujesz to trabant - Lincoln Marcina Depczyńskiego (vel. Deptak/Głuptak, jak kto woli hehe). Jakbyś chciała telefony to na priv zapraszam. |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-03-23, 23:22
|
|
|
A mój czarno-beżowy jest ok?Jakby co to dzwoń a fotke masz obok:)
PozDDRo-B. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-04-01, 21:52
|
|
|
Autor: xiędzu (---.205.240.194)
Data: 2006-03-31 08:26:44
witka
mój kupel się żeni i pytał mnie czy nie mógłbym załatwić mu jakiegoś trabika na ślub.
uroczystość będzie w czerwcu (nie pamiętam dokładnie którego ) w słupsku.
potrzebny jest ładny trabik a paplo swojego jeszcze nie przygotował więc zwracam się do szerokiego grona forumowiczów o pomoc.
chętnych proszę o podanie kontaktu to przekażę go kuplowi i on już sobie dogada z wami sprawę (jest świadomy tego że jako nielubowicza musi go to trochę kosztować)
postrofizga
p.s.
a może wogle zrobić listę trabików nadających się na śluby - łatwiej byłoby znaleźć wtedy jakiegoś w pobliżu nawet obcym osobom
Xiędzu
Trabee 601 model town'n'country (czyli amerykańska wersja z drewnem na boku i skórą na dachu)
www.lodz.cartoontrabant.pl
xiedzu(MAŁPA)cartoontrabant.pl
CARTOON TRABANT EKIPA ŁÓDŹ |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-04-10, 20:00
|
|
|
Lista trabantów nadających się na śluby to fajny pomysł
Bo nawet jeżeli w okolicy dużo klubowiczów ( lub sympatyków ), to nikt przecież nie obdzwoni wszystkich... |
|
|
|
 |
|
|