Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] warsztat prywatny
Autor Wiadomość
Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-15, 18:17   

umiejetnosci sa bo samochody sam sobie robie wiec smykalke mam i to nie tylko jakies blachostki ale i wieksze sprawy

JaGaKi
Gość
Wysłany: 2006-03-16, 07:35   

Ale fiat 126 p to nie każdy samochód - a podejżewam że a podkarpaciu będzie dużo aut wschodich

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-03-16, 08:36   

Zarszyn bylby bardzo fajnym miejscem, to moje strony, to miejscowosc przelotowa na bieszczady i kupa aut tam smiga.

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-17, 13:39   

maluch jest moja wlasnoscia ale nie tylko to mam w domu hehe a juz w kilku markach sie grzebalo a wiem ze zarszyn jest dobra miejscowka wlasnie dlatego mi przyszlo do glowy ten pomysl z warsztatem hehe a i o trabanty sie bedize dbalo z rozkosza hehe

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-03-17, 16:39   

Nikita życzę powodzenia. Ale twoje pytanie powala na kolana. Najpierw trzeba chyba zdobyć praktykę w jakimś warsztacie, serwisach itp.
Potem byś już nie pytał bo byś wiedział co i jak.
Otwieranie warsztatu naprawy "maluchów i trabantów" na dzień dzisiejszy nie ma moim zdaniem sensu.
Pozdrawiam

bipi78
Gość
Wysłany: 2006-03-19, 20:09   

jestem podobnego zdania co Kuzyn , bo sam miałem okazję byc u "wielkiego elektronika" który miał profesjonalnie wyposażony warsztat , a nie potrafił zdjagnozować uszkodzonego wtyrkiwacza benzyny od brudu , a polecił mierzyć ciśnienie w cylindrach bo silnik w.g. "elektronika" sie kończy , dlatego przemyśl co chesz robić i proponuję jakąś specjalizację np zawieszenia , lub silnikówka , a nie wszystko na raz !!!!

powodzenia

macq
Gość
Wysłany: 2006-03-20, 13:46   

Jeśli masz chęci, wprawę i kasę to nie widze problemu. Myśle, że masz dobry pomysł. Więc życze powodzenia :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi