|
[OT] warsztat prywatny |
| Autor |
Wiadomość |
Nikita
Gość
|
Wysłany: 2006-03-15, 18:17
|
|
|
| umiejetnosci sa bo samochody sam sobie robie wiec smykalke mam i to nie tylko jakies blachostki ale i wieksze sprawy |
|
|
|
 |
JaGaKi
Gość
|
Wysłany: 2006-03-16, 07:35
|
|
|
| Ale fiat 126 p to nie każdy samochód - a podejżewam że a podkarpaciu będzie dużo aut wschodich |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-03-16, 08:36
|
|
|
| Zarszyn bylby bardzo fajnym miejscem, to moje strony, to miejscowosc przelotowa na bieszczady i kupa aut tam smiga. |
|
|
|
 |
Nikita
Gość
|
Wysłany: 2006-03-17, 13:39
|
|
|
| maluch jest moja wlasnoscia ale nie tylko to mam w domu hehe a juz w kilku markach sie grzebalo a wiem ze zarszyn jest dobra miejscowka wlasnie dlatego mi przyszlo do glowy ten pomysl z warsztatem hehe a i o trabanty sie bedize dbalo z rozkosza hehe |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-03-17, 16:39
|
|
|
Nikita życzę powodzenia. Ale twoje pytanie powala na kolana. Najpierw trzeba chyba zdobyć praktykę w jakimś warsztacie, serwisach itp.
Potem byś już nie pytał bo byś wiedział co i jak.
Otwieranie warsztatu naprawy "maluchów i trabantów" na dzień dzisiejszy nie ma moim zdaniem sensu.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bipi78
Gość
|
Wysłany: 2006-03-19, 20:09
|
|
|
jestem podobnego zdania co Kuzyn , bo sam miałem okazję byc u "wielkiego elektronika" który miał profesjonalnie wyposażony warsztat , a nie potrafił zdjagnozować uszkodzonego wtyrkiwacza benzyny od brudu , a polecił mierzyć ciśnienie w cylindrach bo silnik w.g. "elektronika" sie kończy , dlatego przemyśl co chesz robić i proponuję jakąś specjalizację np zawieszenia , lub silnikówka , a nie wszystko na raz !!!!
powodzenia |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-03-20, 13:46
|
|
|
| Jeśli masz chęci, wprawę i kasę to nie widze problemu. Myśle, że masz dobry pomysł. Więc życze powodzenia :) |
|
|
|
 |
|
|