|
DLACZEGO CIEKNIE MI GAŹNIK?!? |
| Autor |
Wiadomość |
sqishy
Gość
|
Wysłany: 2009-09-13, 09:25
|
|
|
Wielkie dzięki za pomoc!!!
kupiłem nowy zawór iglicowy, zamontowałem i nie cieknie! |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2009-09-13, 09:30
|
|
|
| A tak wracając do elektrozaworów - mają jeden minus :) Nie pokażą kiedy, auto "przechodzi" na rezerwę, co w przypadku przyzwyczajenia może być sporym utrudnieniem. Czyli elektrozawór + wskaźnik ilości paliwa... |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2009-09-13, 17:00
|
|
|
| dobry kierowca wie ile ma w baku i ile moze na tym przejechac ;) |
|
|
|
 |
Lary601
Gość
|
Wysłany: 2009-09-14, 07:43
|
|
|
Ja kupiłem porządny elektrozawór i mam w du.... kraniku uszczelki itp jest 21 wiek wiec trzeba troszkę udogodnij wprowadzić w maszynie.
Kranik skręciłem w jednej pozycji i mam święty spokój. Tylko osadnik w kraniku jest OK:) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 15:20
|
|
|
| Dobry kierowca może dostać śrubą w łeb i wypaść z Formuły 1 bez najmniejszej swojej winy... :) "Dobroć" kierowcy nie ma tu nic do gadania :) |
|
|
|
 |
panmajor
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 21:05
|
|
|
| I ZA PRAWDĘ POWIADAM CI,NIE TEN SZCZĘŚLIWY CO ZAWOREK IGLICZNY KUPIŁ,ALE TEN CO KUPIŁ ZAWOREK Z OZNAKOWANIEM DDR. :) |
|
|
|
 |
MARIAN B.
Gość
|
Wysłany: 2009-09-20, 20:24
|
|
|
| To ja od elektrozaworka. Nie mam z nim problemów jeśli chodzi o to kiedy przełączyć się na rezerwę.Ja mam elektrozawór założony zaraz po wujściu z kranika. Kranik ustawiony na normalne otwarcie. Jak mi się kończy paliwo na normalnym przełączam kranikiem na rezerwę.A jak wyłączę zapłon i wyjdę z autka, to wiem że przy dowolnym ustawieniu kranika nie zgubię paliwa. |
|
|
|
 |
rafafaa
Gość
|
Wysłany: 2009-09-28, 20:33
|
|
|
Witam,
Rozumiem, że te wszystkie porady pasują do mojej sytuacji?... jadę sobie spokojnie, nagle trabik gaśnie a z odmy paliwko leję się aż miło.... tia.
Czyli pływak regulacja i zawór iglicowy do wymiany??? |
|
|
|
 |
panmajor
Gość
|
Wysłany: 2009-09-28, 22:44
|
|
|