|
łożyska trabant pilne!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin Sady
Gość
|
Wysłany: 2009-08-05, 20:12
|
|
|
| witam potrzebuje pomocy rozlecialy mi sie łożyska w trabancie przy silniku a dokładnie łożysko na sworzniach toków gdzie można takie łożyska kupić jesli mozna je wogóle dostac jeszcze czekam na odpowiedzi |
|
|
|
 |
Dawid
Gość
|
Wysłany: 2009-08-05, 20:27
|
|
|
HREF="http://motirex.pl/trabant601.php?PHPSESSID=cafdbea253772edd175dcd43efdb48de">sklep
Teraz ma urlop ale to dość dobry sklep. Od dawna kupuje u niego i nie miałem złych doświadczeń (było trochę złych opinii na forum) jedynie możesz mieć problem z wymiarem. Dobrze by było zadzwonić do niego pogadać (gość sporo wie). Druga opcja to załatwienie innego łożyska używanego. Jeśli precyzyjnie zmierzysz to może będę miał używane co jeszcze pochodzi trochę to wyślę ci jak pokryjesz koszt przesyłki (za część nic nie chce :)) |
|
|
|
 |
Dawid
Gość
|
|
|
|
 |
Marcin Sady
Gość
|
Wysłany: 2009-08-05, 20:43
|
|
|
| zadzwonie tam jutro i zapytam sie co i jak . bylem ostatnio w hurtowni z łożyskami nie maja takich ale maja podobne co by pasowały na sworznia tylko ze sa krutsze. na długosc orginalnego lorzyska wchodza dwa te krutsze ale mówili ze beda pasowac wymiarami wiec nie wiem co robic czy nic sie nie bedzie dzialo z silnikiem |
|
|
|
 |
Dawid
Gość
|
Wysłany: 2009-08-05, 21:00
|
|
|
| to że pasują na "sworznia" to jedno, pamiętaj że muszą też pasować do główki korbowodu. |
|
|
|
 |
Marcin Sady
Gość
|
Wysłany: 2009-08-07, 20:17
|
|
|
| no racja mam stare łozysko od drugiego trabanta moze znajda cos o takich wymiarach :) |
|
|
|
 |
|
|