Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Do ilu krecic 1.1
Autor Wiadomość
maxxx601
Gość
Wysłany: 2009-07-24, 08:36   

Zaraz zaczną się licznikowe przechwałki ;]

Kulka
Gość
Wysłany: 2009-07-24, 09:10   

200 na wstecznym :| jara was kto wyżej wkręci biedne 1.1 z 40km jakby to był wankiel... raz jednemu korbowód wypadnie bokiem i się zdziwi.

Pozdrawiam maniaków czerwonego pola.

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-07-24, 09:50   

mi wyszedł korbowód w kurierku :D blok miał wentylacje, ale olej zgubił :(

śmieszna sprawa :]

polecam :)

maxxx601
Gość
Wysłany: 2009-07-24, 11:09   

Dziś widziałem jak courier transita próbowął ciągnąć :D

Sapereq
Gość
Wysłany: 2009-07-27, 22:17   

wg mojego obrotomierze ktory chyba dziala 101 kreci sie do 6,500 obr na lajcie:P ale wtedy juz mocy nie ma wiec jak chcesz sie scigac to 5,500 maksymalnie:) jezeli licznik cheatuje o 10% to trampek na a4 miedzy krk a zjazdem na balice robi ~135 km/h xD

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-07-27, 23:10   

Bogdan masz u mnie piwo za tą akcje! :D haha :D :) Trabanty górą!

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2009-07-27, 23:33   

O piwo sie nie zapomne upomniec..he he trzeba bylo pokazac ze polo to tez trabant i tez jedzie.
Tak na marginesie trabant to auto z duszą i jego nie da sie zakatować bo to On nadaje tempo jazdy Jak ma ochote to zap... jak dziki jak nie,to super paliwa i cisnięcie nie pomoże.

Sapereq
Gość
Wysłany: 2009-07-28, 00:02   

Mi szczerze mowiac najbardziej podobaja sie pelne niedowierzania miny kierowcow innych samochodow:P ostatnio jechalem z miedzybrodzia zywieckiego do krk caly czas siedzac na tylku facetowi w audi a4 1.8T:D Dziwny mial wyraz twarzy jak sie zrownalismy w krk i mu pomachalem i wyprzedzilem:P trabant- 900 zl, bak do pelna- 100 zl, MINY INNYCH KIEROWCOW- BEZCENNE:D

papieju
Gość
Wysłany: 2009-07-28, 10:30   

Bo mu się ścigać nie chciało. Nie przesadzajmy, że trabant czy wartburg to jakieś wyścigowe maszyny. Gdyby zamieszał w skrzyni, zobaczyłbyś co najwyżej tylne światła tego audi, ale nie z 10 a 1000 metrów. Nie zawsze droga pozwala na szybką jazdę

magik
Gość
Wysłany: 2009-07-28, 16:31   

wciągnął by Cię nosem- 180 KM

Pelu
Gość
Wysłany: 2009-07-28, 20:20   

pierwsze A4 1.8T mialy 150 KM,ale to tez nei zmienia faktu "wciagniecia nosem"

Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
Wysłany: 2009-07-28, 21:37   

Audi jechało delikatnie by nie kurzyć za mocno i nie robić wiru w baku. Turbo benzyny lubią paliwo jak się je dociśnie:P Albo Audi było 1.8T tylko z oznaczenia, grupa VW ma dostępne znaczki na klapy bagażnika:)w ten sam sposób mamy w kraju wysyp BMW M3:D

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-07-28, 22:56   

ja pierdykam,a ja jak jeździłem kartonem(cwajem) na praktyki to gościa w zielonym civiku zrobiłem :D ale on chyba niedawno dostał prawko i nie za bardzo wiedział jak wbić kolejny bieg :D

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2009-07-28, 23:57   

Ludzie żeby jezdzic sprawie i szybko nie trzeba miec tabuna koni pod maską ani super markowego auta Bo taka jest prawda że ludzie w Polsce jezdzą tragicznie dlatego tez są korki mało płynny ruch na skrzyzowaniach i z trudem można na miescie idzie osiagnąć 30 (a dozwolone jest 50) i chyba tylko jak widzą Trabanta to się próbują scigać(co im raczej rożnie wychodzi Niechwaląc sie sam wczoraj w ciągnołem fiata Brave a kolega w w dwulitrowym Audi dostał w dupe od Tico)dlatego teoretycznie słabszych aut nie powinno sie lekcewazyć.
A nawet niema sie zabardzo z kim poscigać bo większość tych pięknych rarytasików przyciągnietych na lawecie z zachodu jest i tak dawno wykastrowana instalacją lpg.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi