Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ksiazka Trabanta czy istnieje takie cos????
Autor Wiadomość
Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-04, 15:24   

chodzi mi o to czy macie moze cos takiego jak ksiazka trabanta po polsku chodzi mi o taka ksiazke jak np byla kiedys wydana chyba w 75 ksiazka malucha gdzie bylo wszystko opisane od podstaw jak jest zbudowane jak regulowac naprawiac schematy itp bede wdzieczny za udostepnienie takowej o trabancie jezeli jest odrazu mowie ze to co jest na stronie CARTOON TRABANT

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-04, 15:26   

sorkiz episza sam pod soba ale mi sie blad zrobil i niemoglem skonczyc chodzi o to ze to co jest tu na stronie te ksiazki to nie jest to

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-03-04, 16:01   

no pewnie że jest taka książka... miałem kiedyś (rozumiem że mówisz o książce do 601)... Czasem na allegro sie pokazuje...

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-04, 17:06   

tak wlasnie chodzi mi o ksiazke do 601 moze ma ktos ja jako wersje wirtualna i moglby mi ja udostepnic bylbym bardzo wdzieczny

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-03-04, 21:51   

popatrz na allegro, co chwile jest ksiazka Sko`rskiego.

monsz
Gość
Wysłany: 2006-03-05, 00:07   

jest taka szara w formacie a 4 naprawa trabanta i "jeżdże samochodem trabant". obie mam ale musiałabym zeskanować, może to trochę potrwać

JaGaKi
Gość
Wysłany: 2006-03-05, 09:54   

SZara "naprawa samochodów trabant 500 600 601" M. Skurskiego wydawana do 1989 roku potem pojawiła się czerwona "Naprawa samochodów Trabant" (opis naprawy 601 :) ) M. Skurskiego z lat 90- 91 (taką posiadam i powinna być dobra). Obie formatu A4 Wydane przez Wydawnictwo Komunikacji i Łączności.

Dodatkowo instrukcja z IFY (niebieska okładka - mam taką w samochodzie i kurcze nie przypominam sobie) Nie wiem czy warto sobie zawracać nią głowe (chyba tylko ze względu na rozpis elektryki którego ja niestety już nie miałem gdy dostałem ją od poprzedniego właściciela)

Książka "Jeżdże samochodem Trabant" G. Klausing i B. Hesse. Wydawnictwo Komunikacji i Łącznosci. Książka w sumie dobra do przeczytania. Ale najlepsza jest zdecydowanie "Naprawa samochodów..." bo jak coś się zepsuje to bedziesz miał trabaciarza z 20 letnim stażem w książce.

Poszukaj u siebie w mieście w sklepikach z starszymi książkami, jakiś bazarach no i na allegro - przyjemniej jest poczytać taką ksiażke przy trabiku niż targać kompa do trabiszczaka żeby coś zrobić:)

Wiecej książek nie pamiętam za wszystkie kilometry bez trabanta przepraszam i obiecuje poprawe... :)

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-05, 11:52   

dzieki wielkie za podanie tytulow i autorow zaczynam ostre poszukiwania bo teraz juz wiem za czym sie rozgladac jeszcze raz wielkie dzieki

Trabancior601
Gość
Wysłany: 2006-03-05, 19:53   

mam taką ksiązke "jeżdże samochodem trabant" moge ją sprzedać za 20 zł jest w niej wszystko.. jeżeli jesteś zainteresowany to napisz..poozdro

PS.posiadam równierz w języku niemieckim =]

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-05, 20:30   

anjpeirw sie porozgladam porzadnie w okolicy czy nie ma gdzies na miejscu a jak cos to dam znac dzieki za pomoc

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi