|
skrzynia biegów hycomat [601] |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 11:29
|
|
|
| nie mam skanera. Ale instalacja jest banalnie prosta jeden kabelek od bezpieczników (nr2) idzie do elektromagnesu (30/51). Z elektromagnesu- 86 do wajchy a 87 do przekażnika. Przekaźnik do masy i to wszystko. Dlaczego ja zawsze muszę skurskiego cytować.....? |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 13:10
|
|
|
| Witam. Zrobilem skany i wyslalem Ci na maila Maissner'a 'Budowa eksploatacja naprawa Trabanta' i Hesse 'Jezdze samochodem Trabant'. Powinno sporo pomoc. |
|
|
|
 |
Bartolomek (BZ)
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 13:47
|
|
|
Czym się różnie Hesse od Preusch'a?
Bo tytuł ten sam, a pierwszego nie miałem okazji widzieć. |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 14:59
|
|
|
| Szczerze mowiac to nie wiem. Ja mam 'G Klausing B. Hesse' - Jezdze samochodem Trabant Wyd. komunikacji i lacznosci Wawa 1987 tlumaczenie W. Krysiak. Na okladce zolta limuzyna :) |
|
|
|
 |
ytołz
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 15:43
|
|
|
Możesz mi wysłać jeszcze raz? Nic mi nie przyszło... Ewentualnie jak możesz to wyślij maila na mój prywatny... zloty.1(małpa)interia.pl
Z góry wielkie dzięki... |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 17:33
|
|
|
| Poszlo na drugiego maila. |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 18:13
|
|
|
| Jeśli chodzi o hyco. Najważniejsza pierwsza sprawa to sprawdzić przewód (wychodzący z dźwigni zmiany biegów),a właściwie jego dobre podłączenie do masy, 2. wyłącznik pod maską (jak maska podniesiona to nie działa hycomat) 3. stan wszystkich bezpieczników. Wyłącznik pod maską zabezpiecza działanie układu, jeśli nie działa prawidłowo to nie uruchomisz hyc. W razie "W" pytania na jajer@wp.pl Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|