Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zawieszenie 601
Autor Wiadomość
Voo Doo
Gość
Wysłany: 2009-04-18, 17:23   

I wchodze na tą aukcje i krew mnie @!#$ zalała i co taka brać mać ze zarabiać na kolegach. To już nikt nie napisze przepisu jak sie obniża ile tu jaka wysokość ile obiciać jak klepać itp. Na germanie w takich tematach też mało kto sie chwalił. Nie lepiej zarobić nie?? Nie o to chodzi panowie co to za stowarzyszenie.
Ja rozumie że ktoś sie nie zna i woli kupić załozyć i mieć nie myśleć jak to działa i dlaczego. Ważne żeby potem nie twierdził że to jego.
Tu kolega wyraźnie nie pyta za ile od kogo tylko: Jak co o ile i co powinno być. Czyli zadał sobie ten trud że chce robić. Więc aukcja jest tutaj conajmniej nie na miejscu. To nie jest forum reklamowe!!
Trud osoby nie wiedziącej polega na tym że nie wie i pyta potem mysli kombinuje jeździ szuka kowala skraca i dalej pyta i wtedy jest zadowolony z efektu. W tym momencie warto też wspomnieć o zasadzie że podstawowe prawo wynalazcy to sprawdź czy już ktoś tego nie wynalazł przed tobą. Zmodyfikuj zrób i sie ciesz.

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2009-04-19, 13:57   

Witam!

Ten resor na aukcji nie jest skrócony - sprzedawca twierdzi, że kąt pochylenia koła trzeba wyregulować :D i ustawić zbieżność.

KUZYN353
Gość
Wysłany: 2009-04-22, 22:53   

Oddajesz resor kowalowi zeby skrócił dolne pióro z tulejami o 3 albo 4 cm zeby uzyskac dobrze widoczny negatyw, albo o 6 i wtedy masz taki jak Maxim w Pokraku.
Tyle na stronę czy całe pióro?

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-04-22, 23:02   

3cm na stronę. nie ma co skracac za bardzo hardcorowo, bo drażki trzeba będzie tez poskracać.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-04-23, 08:32   

ano prawda, chociaż ja skróciłem o 2 cm na stronę i żeby był negatyw porządny trzeba by jeszcze dystanse do wahaczy podorabiać. łatwiej chyba jednak drążki skrócić :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-04-23, 09:16   

obawiam się ze przy takim pochyleniu koła jakie mam teraz nie wejdą mi ats classic :(

KUZYN353
Gość
Wysłany: 2009-04-23, 10:35   

Muszę to u Ciebie zobaczyć Kędzior. Nie interesuje mnie pokraczenie Trabanta tylko naprawa kąta pochylenia kół po lekkim obniżeniu względem oryginału.
Wyślijcie mi proszę rysunek techniczny tego dżinksa do wahacza:
lukasz.zychon(wytnijjj)@poczta.fm

Aren601
Gość
Wysłany: 2009-04-23, 21:23   

Kuzyn, poszło na maila

jak ktos chce moje pioro skracane 6cm na strone to jest na sprzedaż. foty na priv.

a skracane drązki to najłatwiej przeciąc, uciąc nadmiar i obspawac w jakiejs rurce.

ew uciąc i nagwintowac. pozdro

CZM
Gość
Wysłany: 2009-04-23, 22:09   

Aren podeślij jakieś foto i szczegóły,masz moją pocztę!

KUZYN353
Gość
Wysłany: 2009-04-24, 12:57   

Nagwintować chyba bardziej fachowo :)

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-04-24, 14:41   

aren pokaz jakas fote z tym zalozonym

Aren601
Gość
Wysłany: 2009-04-24, 15:11   

fota

darmowy hosting obrazków

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-04-24, 20:34   

Muszę to u Ciebie zobaczyć Kędzior. Jak złożę tył i wypchnę to barachło z garażu to zrobię zdjęcia i wrzucę.

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-04-24, 20:58   

to ten pozytywny trabant?

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-04-24, 21:04   

znaczy się o którego pytasz. Jeśli chodzi o ten z tylnym resorem o którym rozmawialiśmy to nie ten :p

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi