Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
delux
Autor Wiadomość
wnuq
Gość
Wysłany: 2009-03-28, 19:54   

i duże swiatło przciwmgłowe i wsteczne.Do tego zależnie od rocznika te "skóre" lub tapicerke taka jak w polówkach.

btw co to za podciśnieniowy włącznik wycieraczek??pierwsze słysze

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-28, 22:24   

Mam en patent Wpina się to w obwód spryskiwacza przez rurki a a kable od wyłącznika podciśnieniowego wpina się w obwód instalacji silnika wycieraczek Pompując ręczną pompką płyn włączają się wycieraczki.

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 02:06   

duze lampy z tylu to byly tylko do momentu obowiazku posiadania ich. wtedy kazdy trabant zostawal w nie zaopatrywany i staly sie mniejsze. a ze wczesniej nie bylo obowiazku to na zyczenie ladowali je do deluxow ale ze nie chcialo im sie bardzo kombinowac na wieksza skale to brali halogeny od wartburga i przerabiali na lampki do traba :)

zapomnialiscie jeszcze o lampce oswietlenia komory silnika.

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 11:40   

A czy jest ktoś kto mógłby się pochwalić orygianlnym zestawem narzędzi prócz klucza do kół i lewarka :] ? Z tego co wiem w starszych wersjach były sporo bogatsze ?

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 12:22   

bochen ma torbę na narzedzia

a ja mam DDRowskiego elfika :)

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 12:39   

bardziej mnie interesuje sprzęt niż torba :-] Torby były większe i mniejsze. Te większe np mieściły małą smarownicę w pierwszych modelach Bardziej mnie interesuje jak wyglądały narzędzia. Najbardziej kombinerki i śrubokręt a tych tez było kilka rodzajów chyba. Zobaczymy co kto ma.... Ja mogę zrobić zdjęcie swoich. Jak wygrzebię. A może ktoś ma oryg pojemniczek na smar ?
katalog 70 r
katalog 73 r

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 13:23   

nie wiem czy wiesz o jakiej torbie ja mowie? takiej skorzanej czworokątnej ksztaltem pasujacej do bagaznika trabanta z pieknym napisem trabant zlotą czcionka pisanym z czerwonym srodkiem :)

marcin pokaz.

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 13:28   

wiem o czym piszesz ale to raczej nie jest seryjny wyrób. Bardziej okolicznościowy, lub po prostu jakaś tam torba z ddru. W polsce tez było mase takich gadżetów do polskich aut

maxxx601
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 15:31   

mam gdzieś oryginalny zestaw 1990

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-03-29, 16:39   

Tekst alternatywny
Tekst alternatywny

wnuq
Gość
Wysłany: 2009-03-30, 19:01   

zestaw 73r maił mój ojciec w trabancie...niestety w 90 r poszedł razem z trabem...wtedy tez je kradli...nic sie nie zmieniło

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi