Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ciekawostka;)))
Autor Wiadomość
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2006-02-16, 20:45   

a ja mam komplet naklejek na tylna szybe. Od Pioniera do abidasa aha.. nie bym zpaomnial o "malyszu" tylko jak sie zrobi cieplej wrzuce to wszystko do traba i napisze jakie to przynioso efekty. Licze na conajmniej 8KM wiecej.

TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2006-02-16, 21:24   

haha, uważaj żebyś z tym małyszem nie odleciał :) a te naklejki no na pewno usztywnią nadwozie :)

Michał Z-ski
Gość
Wysłany: 2006-02-16, 22:38   

Piszę sporadycznie na Waszym forum (piszę Waszym bo wystąpiłem z klubu jakiś czas temu i też główną przyczyną była kłótnia na forum tylko że ze mną:)) Przecież, podobnie jak to zauważył już Ktoś wcześniej, do niczego to sensownego nie prowadzi. Na cóż Wam te kłótnie niemądre, przecież jednoczą Was Trabanty i Trabi tu powinien być najważniejszy a nie głupie docinki na forum. Na forum które czytają nie tylko klubowicze... Powinniście być jednością "Trabantową", szczególnie że występujecie pod banderą Cartoontrabant- ogólnopolskiego klubu. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za zgodę, która buduje:)
Michał Zyzański z Zakopanego

Syl
Gość
Wysłany: 2006-02-16, 23:16   

Śmiejcie się, śmiejcie... Ale jak ja zmieniłam małą kierownicę ze znaczkiem "Porsche" (po poprzednim właścicielu) na zwykłą Trabantową, to mi alternator padł i wał zaczął klepać. Boję się zdjąć ciemną folię z szyb, bo pewnie zaraz skrzynia padnie.

James
Gość
Wysłany: 2006-02-17, 00:28   

Albo mniej miejsca w bagażniku się zrobi:D

Maciek
Gość
Wysłany: 2006-02-17, 11:04   

A ja jak spuściłem powietrze z opon, żeby nisko profilowe były, to się okazało że mam pod maską V8 2,5L z Ferrai Dino.

picia353
Gość
Wysłany: 2006-02-17, 13:50   

ja tez mam dwa dinozaury

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-02-17, 15:06   

fafik :)

monsz
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 20:21   

o rany wszyscy zwracają uwagę na panią z gołą pupą ale nikt nie zwraca uwagi na trabanta. pewno jakby był odpicowany czerwony metalik z bajerami nikt by gołej pupy nie widział. szkoda mi tego samochodu ze zdjęcia, dla mnie powini wziąść lepszy "okaz". czemu nie pokazują gołych panien na rozbitym ferari? kobieta ładnie zbudowana, wszystko ma ale ten biedny trabi...

gajos
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 22:29   

zboczeniec.. trabantowy zboczeniec...;)

monsz
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 23:13   

dlaczegood razu zboczeniec, poprostu spoglądam od innej strony na to zdjęcie, jak przystało na miłośnika trabanta :)

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2006-03-05, 08:39   

Ludzie, jak chcecie coś skrytykować - krytykujcie, postawy zachowania, rzeczy, ale nie konkretne osoby i będzie dobrze.

Śmiejcie się, śmiejcie... Ale jak ja zmieniłam małą kierownicę ze znaczkiem "Porsche" (po poprzednim właścicielu) na zwykłą Trabantową, to mi alternator padł i wał zaczął klepać. Boję się zdjąć ciemną folię z szyb, bo pewnie zaraz skrzynia padnie.

Może jemu się bardzie podobałą poprzednia kierownica?
Mój Trabant kiedyś się na mnie obraził jak chciałęm go wyciągnąć na deszcz z ogrzewanego garażu. Wrzuciłem wsteczny żeby wyjechać - poszły iskry z bezpieczników, światło wsteczne wysiadło (było ciemno), chciałem wyjrzeć przez szybę - rozwalił się machanizm opuszczania szyby, i potem oczywiście wycieraczki poszły żebym nie mógł w deszczu jeździć. I powiedzcie mi że on nie ma duszy...

pozDDRawiam
GN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi