|
Uważajcie na tego kolesia!!! |
| Autor |
Wiadomość |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2006-02-10, 22:31
|
|
|
| W sierpniu 2005 wysłałem niejakiemu Bigosowi, czyli Rafałowi M. z okolic Nowego Sącza 6 szt. białych kloszy kierunkowskazów przednich. W tamtych okolicach ponoć niedostępne. Zaproponował opcję "za pobraniem", ale mając do niego zaufanie (wcześniej już wysyłałem mu takie rzeczy) powiedziałem, że może wpłacić kasę na konto (tańsza przesyłka). Kilkakrotnie odzywał się, jako pierwszy, do mnie na gg, że przeprasza, już za moment wpłaca kasę, żebym dał nr konta itd. Przy okazji chwalił się awansem w pracy, nowym sportowym wydechem, zmianą silnika na 1,6. Tak mijały kolejne miesiące, skończył się 2005 rok i kolega przestał się odzywać. Zaczął być nieobecny na gg, nie odpowiadał na smsy. Ok 20 Stycznia zadzwoniłem do niego z informacją, że jeżeli nie wpłaci tych 42 zł do końca miesiąca, to opiszę tą sytuację właśnie tutaj, jako ostrzeżenie dla innych. Usłyszałem "dobra" i tyle. Wiem, że nie jestem jedynym, o którym Rafałek "zapomniał" i dlatego to piszę, bo kwota, o którą się tu rozchodzi jest tak śmieszna, że aż wstyd. Uważajcie na tego kolesia!!! |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 04:32
|
|
|
| Napisz nazwisko jak cię oszukał |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 15:25
|
|
|
| Bigos to bigos ... wskazniki z lady od 2em - a tez nie splacone a sprzedaje je razem z 1.6 :| |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 07:42
|
|
|
| W motirexie 8 zeta stoją.... |
|
|
|
 |
Arozo
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 09:54
|
|
|
| Radzieckii masz jakieś zniżki w Motirexie? 6*8=48 |
|
|
|
 |
MAXIMUS
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 10:55
|
|
|
To nie jedyne osoby, które tak postępują!!!
Około rok temu wysłałem do Szczecina deskę z zegarami od mojego Traba i linkę do prędkościomierza o końcówkach VW Golf (skrzynia) - Trabant (licznik) - robioną na zamówienie !!!
Z człowiekiem znaliśmy się już kilka lat i miał moje zaufanie. Wysłałem mu wszystko na gębę i co... - TYLE GO WIDZIELI !!!
Wiem tylko, że sprzedał Trabanta do Poznania i wszystkie te rzeczy znajdują się w nim.
Myślę, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi
Trabanciarze??? NIKOMU JUŻ NIE UFAM !!! |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 11:32
|
|
|
| Ja także się zawiodłe, inny koleś mówił ze weźmie zderzak odemnie na 100% za 90zł (wygrał aukcje) a potem mówi że jednak nie..... Poszłemna ugode i czekał aż kasa pojawi się na koncie.. A w tym czasie dzwoniło do mnie kilka osób i dawał 110zł:) A ja niestety mówiłeż że sprzedany... i teraz zostałem z zderzakiem;( a kasa potrzebna:( |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 12:57
|
|
|
| Ech... wstyd i żenada. |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 13:16
|
|
|
| W Motirexie po 8 zeta i dlatego w cholernie drogiej Warszawie w pewnej budce u miłej pani kupiłem po 6 + przesyłka 6. Rok temu była na forum awantura o spręzyny. To przykre, że trafiają się takie czarne owce i dotyczy to tak błahych spraw. |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 14:55
|
|
|
Witam, aby zapobiec podobnymsytuacją podaje przyblizone dane kolesia co miał kupićodemnie zderzak:) Odradzam interesów z tym kolesiem...
Marcin(Maniek) z Głogów MłP. Jakby ktoś bedzie miał podejżenia że kupuje u niego na allegro to moge mu to potwierdzić:) Pozdrawiam |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 18:23
|
|
|
| Jakie województwo????? |
|
|
|
 |
Bartosz Lewandowski
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 21:28
|
|
|
| Bogdan Ja tez chyba nawal;ilem...mialem od Ciebie wziąśc kierunki i na smierc zapomnialem... Masz moze jeszcze takie na stanie.... Sorki wielkie :o( |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 21:31
|
|
|
| Picia a MY to nie wiem kiedy sie odmienimy... :o) Juz nawet zapomnialem co Ty masz mojego, a co Ja Twojego..:P |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 14:31
|
|
|
zawsze jak patrze na moją skrzynke z nazedziami to zawsze widze ten klucz 24 ,26 . i mi sie przypomina moja lina holownicza w twoim bagazniku hehehehe
moze sie odmienimy w bełchatowie ;)
ps jak bedziesz miał jakiśproblem z 353 wal śmiało :) |
|
|
|
 |
|
|