Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Uważajcie na tego kolesia!!!
Autor Wiadomość
radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-02-10, 22:31   

W sierpniu 2005 wysłałem niejakiemu Bigosowi, czyli Rafałowi M. z okolic Nowego Sącza 6 szt. białych kloszy kierunkowskazów przednich. W tamtych okolicach ponoć niedostępne. Zaproponował opcję "za pobraniem", ale mając do niego zaufanie (wcześniej już wysyłałem mu takie rzeczy) powiedziałem, że może wpłacić kasę na konto (tańsza przesyłka). Kilkakrotnie odzywał się, jako pierwszy, do mnie na gg, że przeprasza, już za moment wpłaca kasę, żebym dał nr konta itd. Przy okazji chwalił się awansem w pracy, nowym sportowym wydechem, zmianą silnika na 1,6. Tak mijały kolejne miesiące, skończył się 2005 rok i kolega przestał się odzywać. Zaczął być nieobecny na gg, nie odpowiadał na smsy. Ok 20 Stycznia zadzwoniłem do niego z informacją, że jeżeli nie wpłaci tych 42 zł do końca miesiąca, to opiszę tą sytuację właśnie tutaj, jako ostrzeżenie dla innych. Usłyszałem "dobra" i tyle. Wiem, że nie jestem jedynym, o którym Rafałek "zapomniał" i dlatego to piszę, bo kwota, o którą się tu rozchodzi jest tak śmieszna, że aż wstyd. Uważajcie na tego kolesia!!!

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-02-11, 04:32   

Napisz nazwisko jak cię oszukał

morti
Gość
Wysłany: 2006-02-11, 15:25   

Bigos to bigos ... wskazniki z lady od 2em - a tez nie splacone a sprzedaje je razem z 1.6 :|

macq
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 07:42   

W motirexie 8 zeta stoją....

Arozo
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 09:54   

Radzieckii masz jakieś zniżki w Motirexie? 6*8=48

MAXIMUS
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 10:55   

To nie jedyne osoby, które tak postępują!!!

Około rok temu wysłałem do Szczecina deskę z zegarami od mojego Traba i linkę do prędkościomierza o końcówkach VW Golf (skrzynia) - Trabant (licznik) - robioną na zamówienie !!!
Z człowiekiem znaliśmy się już kilka lat i miał moje zaufanie. Wysłałem mu wszystko na gębę i co... - TYLE GO WIDZIELI !!!

Wiem tylko, że sprzedał Trabanta do Poznania i wszystkie te rzeczy znajdują się w nim.

Myślę, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi

Trabanciarze??? NIKOMU JUŻ NIE UFAM !!!

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 11:32   

Ja także się zawiodłe, inny koleś mówił ze weźmie zderzak odemnie na 100% za 90zł (wygrał aukcje) a potem mówi że jednak nie..... Poszłemna ugode i czekał aż kasa pojawi się na koncie.. A w tym czasie dzwoniło do mnie kilka osób i dawał 110zł:) A ja niestety mówiłeż że sprzedany... i teraz zostałem z zderzakiem;( a kasa potrzebna:(

Alan
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 12:57   

Ech... wstyd i żenada.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 13:16   

W Motirexie po 8 zeta i dlatego w cholernie drogiej Warszawie w pewnej budce u miłej pani kupiłem po 6 + przesyłka 6. Rok temu była na forum awantura o spręzyny. To przykre, że trafiają się takie czarne owce i dotyczy to tak błahych spraw.

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 14:55   

Witam, aby zapobiec podobnymsytuacją podaje przyblizone dane kolesia co miał kupićodemnie zderzak:) Odradzam interesów z tym kolesiem...
Marcin(Maniek) z Głogów MłP. Jakby ktoś bedzie miał podejżenia że kupuje u niego na allegro to moge mu to potwierdzić:) Pozdrawiam

picia353
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 18:23   

Jakie województwo?????

Bartosz Lewandowski
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 21:28   

Bogdan Ja tez chyba nawal;ilem...mialem od Ciebie wziąśc kierunki i na smierc zapomnialem... Masz moze jeszcze takie na stanie.... Sorki wielkie :o(

Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 21:31   

Picia a MY to nie wiem kiedy sie odmienimy... :o) Juz nawet zapomnialem co Ty masz mojego, a co Ja Twojego..:P

picia353
Gość
Wysłany: 2006-02-15, 14:31   

zawsze jak patrze na moją skrzynke z nazedziami to zawsze widze ten klucz 24 ,26 . i mi sie przypomina moja lina holownicza w twoim bagazniku hehehehe
moze sie odmienimy w bełchatowie ;)

ps jak bedziesz miał jakiśproblem z 353 wal śmiało :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi