|
Ciekawostka;))) |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 00:59
|
|
|
| Na dobranoc dodam, że Chuck Norris też czyta to forum |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 07:34
|
|
|
| Chuck Norris-reszta jest milczeniem:-)tragedia |
|
|
|
 |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 07:42
|
|
|
| No to się porobiło, że ho ho ..... |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 10:45
|
|
|
ja mam tylko małą uwagę co do wolności słowa: pawełku vel yogi czy to co dzieje się w tej chwili na świecie w związku z nieszczęsnymi karykaturami mahometa niczego cię nie nauczyło? czy nie uważasz że info o wszystkich zamieszkach ma nie tylko cel "sensacyjno-podnoszący oglądalność" ale również ma czegoś nauczyć? przecież umieszczając fotkę o takiej treści było od początku wiadome że będzie burza. no chyba że o to właśnie ci chodziło... a swoją drogą ogólnie fotka jest faktycznie mizerna i widziałem dużo przyjemniejsze dla oka "połączenia" dziewczyn i samochodów. tą fotkę natomiast widziałem dużo wcześniej bo ktoś (nie pamiętam teraz osoby ale to mało ważne) przysłał mi ją mejlem jako właśnie ciekawostkę. czy nie mogłeś zrobić tak samo? wysyłasz paru znajomym w klubie (jeśli takowych masz) a pocztą mejlowo-pantoflową rozejdzie się to w bardzo szybkim tempie i bez niepotrzebnych wojen słownych i psucia wizerunku klubu jako całości (bo po szczegółach nas sądzą a opinia o naszym forum już nie jest najlepsza co wielu z tu piszących zauważa)
postrofizga |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 10:50
|
|
|
| Myślałem że skonczyliśmy temat ale jak widać jeszcze kilka osób usilnie chce kontynułowac dalej konwersację.Powiadasz Wojtku ze męcze Syl odpowiedziałem tylko na jej posta o jakiej porażce mówisz z przeszłosci jesli ktoś nie chce zawierac znajomosci to trudno było mineło ja nie traktuje tego jako porażki życie toczy się dalej tego kwiatu to pół światu .Kilka postów wczesniej napisałem że temat skończył się wraz z usunięciem zdjęcia ale ktoś zawsze musi jeszcze wcisnąc swoje 3 grosze zaczyna robic się z tego nie kończąca się opowieść jeśli będziemy sobie wypominać to i owo to nigdy nie skonczymy tego tematu więc wyluzujmy. |
|
|
|
 |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 11:59
|
|
|
| slyszeliscie ze wiosna idzie... |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 12:29
|
|
|
| No i ptasia grypa podobno nad Bałtyk przyszła:/ |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 13:58
|
|
|
| james, a kto ty wogóle jesteś :D |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 14:57
|
|
|
| Fafik:P |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 17:11
|
|
|
| NAGIE(łde!) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 17:25
|
|
|
| Użyj opcji szukaj:D |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 19:14
|
|
|
| na giełde;d |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 21:29
|
|
|
| jesteś nowy ?? to wypier****j :D:D:D |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 21:29
|
|
|
| a do trabanta najlepiej lać olej rzepakowy. |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 21:41
|
|
|
| Jak wymieniłem świece na NGK, to jakby wiecej miejsca się zrobiło na tylnym siedzeniu i hamulce w prawym przednim kole jakby lepiej łapią, no i lewy kierunkowskaz jaśniej miga. |
|
|
|
 |
|
|