|
[601] JEBUDU Z RURY |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-12-15, 21:28
|
|
|
| Ależ miał dziś minę gość, który mnie ścigał po 29 listopada... Ale do rzeczy. Ruszam spod świateł - jak zwykle nagar sypie się bokami, bo pedał gazu w podłodze nonstop i nagle auto zaczyna czkać, tracić moc... Rezerwa? Szybka decyzja - kranik na pozycje rezerwa... Noga nadal w podłodze. Po sekundzie nagle słyszę JEEEEEEB dwa razy pod rząd - strzał z armaty to najbardziej zbliżony dźwięk, do tego który się rozległ. Patrzę we wsteczne lusterko a za mną dwa gigantyczne obłoki dymu, a facet za mną po hamulcach i zachowuje dystans. Trochę mnie zmroziło, bo pierwszy raz w życiu mój trabant zaczął strzelać, a huk był naprawdę potworny. Potem jeszcze kilka razy go dławiło, kiedy mocno dawałem po garze. Zrozpaczony dojechał do pracy "kulturalnie" i powoli. Gaźnik? |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-12-15, 21:37
|
|
|
| Pewnie zassał jakiś syf z baku, przypchało go, później dostał iskrę i gotowe. |
|
|
|
 |
Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
|
Wysłany: 2008-12-15, 22:40
|
|
|
| U mnie tak często strzela właśnie przy przełaczaniu na rezerwe |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-12-15, 23:12
|
|
|
ustaw zapłon, jak to nie pomoże to typowe oznaki zapchanego tłumika tylnego.
u jamesa jak się zapchał to było strzelanie ale do tego fajne fajerwerki :D |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2008-12-16, 21:05
|
|
|
Ależ miał dziś minę gość, który mnie ścigał po 29 listopada...
cholerrrrka, ponad dwa tygodnie pościgu!
pozDDR |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-12-16, 22:56
|
|
|
| niech pan prorok opowie jak strzelał z zaporożca.. [; |
|
|
|
 |
trabedes
Gość
|
Wysłany: 2008-12-17, 08:50
|
|
|
| wniosek: nie gonić Zbuka bo będzie strzelał :D |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2008-12-25, 21:25
|
|
|
| naciągnął wahy do przedniego tłumika raczej i po zapłonie mieszanki w cylindrze armata wystrzelila - spytaj Mitka jak kaszlok potrafil strzelać :) |
|
|
|
 |
|
|