Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Łożysko docisku gwiżdże !!
Autor Wiadomość
Jurczak
Gość
Wysłany: 2008-10-03, 20:48   

Teraz już nawet jak stoi na luzie. Generalnie ciągle a po wyjściu zapach spalenizny. Kto z Was odważyłby się jechać 1200 km. A ja Tak bo mam już bilety na Prom z Norwegii do Danii. Ile obstawiacie?

TrabiVR6
Gość
Wysłany: 2008-10-03, 22:26   

Mysle ze powinieneś dać radę wszystko zalezne od czestotliwosci uzywania sprzegla :) im mniej tym lepiej.Poniewaz lozysko najbadziej dostaje jak masz wcisniety pedal,unikaj czestych i dlugich wcisniec:D
PozDDRawiam

Maciej Dendyss
Gość
Wysłany: 2008-10-04, 02:08   

Na dwóje też dojedziesz :P A jak docisk? Mi łożysko szumiało i szumiało a i tak w końcu walnął docisk.

papieju
Gość
Wysłany: 2008-10-04, 08:46   

Ten zapach spalenizny... jesteś pewny że to łożysko, a nie docisk się kończy?

Jurczak
Gość
Wysłany: 2008-10-04, 10:00   

Ja sie nie znam to wy poradźcie. Ale OK mamy taką sytuację i musimy zacisnąć zęby choćby już przed promem mnie wciągali na niego liną. Postaram się o ubezpieczenie na podróż i zgarną mnie jak stanie to jest megakozacki pomysł :D

Kriss
Gość
Wysłany: 2008-10-04, 10:30   

Raczej wydaje się mi, że to tarcza. Jeśli to łożysko to przy w ciśniętym pedale będzie je wyraźnie i mocno słychać. Jak chcesz to mam na zbyciu łożysko wyciskowe sprzegła. Puszcze taniej niż w Motirexie jak chcesz oczywiście :-)

g-olab
Gość
Wysłany: 2008-10-04, 10:33   

naucz sie jezdzic bez sprzegla :), w miescie sie ciezko jezdzi bo sa swiatal ale trasa to banal :)

Jurczak
Gość
Wysłany: 2008-10-04, 10:41   

W polsce mam wszystko w mojej trabibazie ale tu nie ma salonu trabnta i muszę dojechać. Jednak dzięki za propozycję. W ostateczności Laweta która już się rozgrzewa i dziś pojechała po przystawkę do kukurydzy dla John Deera a za tydzień kto wie...

Jurczak
Gość
Wysłany: 2008-10-14, 11:39   

Udało się. Najbardziej stresująca podróz w moim zyciu zakończyła się powodzeniem. Na światłach ruszałem rozrusznikiem i on tez już długo nie pociągnie. Dodatkowo nerwy związane z: Czy znajdziemy gaz na trasie. Teraz trabant bez 1000zł nie bedzie jak przed wakacjami ale byc moze sprowadzimy go do porządku. Dziekuje wszystkim za pomoc

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi