|
poduszki amortyzatorów 1.1 tył |
| Autor |
Wiadomość |
lolo_lolo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-08, 07:39
|
|
|
Witam,
Kolejny raz miałem okazję podziwiać geniusz grzebiących w kiedyś tam jeszcze nie moim kartonie ;)
Otóż najprawdopodobniej Panowie posiali gdzieś metalowy grzybek mocowania amortyzatora z tyłu, więc... dospawali na amortyzatorze coś na kształt tego, który to poszarpał gumową poduszkę. Wymieniałem komplet amortyzatorów. O ile przód wyszedł jak złoto ;) o tyle lewy tył, gdzie na razie z metalowej tulejki złożyłem coś na kształt tego grzybka, jednak tłucze, więc przydałoby się kupić te grzybki oraz gumowe poduszki na tył. W sklepach znalazłem tylko komplety na przód.
Po tym przydługim wstępie nadszedł czas na pytanie: Czy te poduszki są takie same z przodu jak z tyłu (nie chce mi się znów tego wykręcać by sprawdzać) a jeśli nie, to gdzie można dostać komplet na tył?
dzięki i pozdrawiam
Karol |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2008-09-08, 08:08
|
|
|
| Poduszki kupiłem w motirexie albo u marguta. Grzybki ostatnio na allegro były, może jeszcze aukcja wisi. |
|
|
|
 |
lolo_lolo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-08, 08:10
|
|
|
| grzybki są na allegro, poduszki w motirexie, jednak na przód. pewnie to to samo co na tył (łacznie z poduszkami) jednak chciałbym się upewnić :) |
|
|
|
 |
lolo_lolo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-08, 09:11
|
|
|
| margut... z tego jeszcze nie korzystałem. mają jakąś www? (nie mogę znaleźć) ewentualnie nr.tel |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-09-08, 09:37
|
|
|
| POtoczne okreslenie. Jest to pan Marek Gutbier, ktory ma u nas w Łodzi sklep z czesciami do trabanta i czesto jakies wystawia na allegro wlasnie pod nickiem Mar-gut. Proponuje odnalezc na allegro, napisac na maila co potrzebujesz i pewnie cos znajdzie. |
|
|
|
 |
lolo_lolo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-08, 10:40
|
|
|
już wiem czemu nie mogłem znaleźć ;)
dzięki - zapytam. pozostaje jeszcze kwestia identyczności lub nie przodu z tyłem ;) |
|
|
|
 |
TrabiVR6
Gość
|
Wysłany: 2008-09-09, 21:56
|
|
|
| Tylne roznia sie od przednich :) |