|
kalendarz 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-01-31, 18:23
|
|
|
Piekny kalendarz
Tez dostalem przesylke! |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-01-31, 18:55
|
|
|
| I ja już się cieszę dwunastomiesięczną rozkładówką z Trabantem w roli głównej :D JEST SUPER! :] |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2006-01-31, 19:07
|
|
|
No przesyłka jest:) Już otwieram....
No kurde super:D
Xiędzu -wielki jesteś:) Dzięki |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2006-01-31, 20:34
|
|
|
| Xiedzu pierunie -zapomniałem całkowicie o tej zwrotnej pięciozłotówce i dobrze ze zwrocilem uwage ze cos mi tam w kopercie miedzy zabezpieczającą gazeta się przesunęło bo pięciozłotówka wraz z papierami w koszu by wylądowała;) |
|
|
|
 |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2006-02-01, 09:54
|
|
|
potwierdzam - odebrałem
dziekowac |
|
|
|
 |
JaGaKi
Gość
|
Wysłany: 2006-02-01, 19:21
|
|
|
| Ok - super kalendarz już wisi na ścianie - thx |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2006-02-01, 21:29
|
|
|
| Xiędzu te dzieci i wózki w lutym to specjalnie dla mnie?? Skąd wiedziałeś? Pzdr. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-02-03, 20:10
|
|
|
radzieckii
co ja ci będę mówił....
jako wikariusz trabantowej rodziny muszę wiedzieć kiedy szykują się kolejne przyjęcia do trabantowej rodziny i od kiedy naliczać więcej do koperty przy okazji spowiedzi, ślubów, chrzcin itd.... :)
mally - ty sie nie bój bo tak jak wszyscy którzy uwierzyli we mnie i kupili "kota w lekko przeźroczystym worku" tak i ty możesz szykować się na promocje przy następnych "produkcjach" (a plany są wieeeelkie...)
a jeśli chodzi o przyszłoroczny kalendarz będzie drukowany koło listopada żeby od 1-go stycznia już godnie zastąpić mógł tegoroczny na wieszaczku :)
co do wzoru - jeszcze pogadamy (z tymi co kupili głównie)i coś wspólnie wymyślimy
postrofizga
a mally - 11 przykazanie: nie cudzosłów :) |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2006-02-05, 14:13
|
|
|
| no to kiedy pastor po koledzie przyjdzie bo juz luty a tu trabant nie poswięcony i zaczyna sie psuć....Lepiej sie pospiesz wielebny nim sie całkiem rozkraczy.KALENDARZ PIĘKNY |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-02-06, 12:09
|
|
|
jeszcze jedna informacja (zwłaszcza dla tych, którzy dopiero teraz chcieliby jeszcze zakupić kalendarz):
dzięki temu że zainwestowałem ponad połowę kosztów "produkcji" z własnych funduszy i zapłaciłem całą sumę na raz stałem się wiarygodnym klientem i uzyskałem dodatkowe możliwości - żeby utrzymać cenę 29zł/szt. nie muszę drukować kolejnych 50 szt. - wystarczy 10szt. (a tylu chętnych w razie co łatwiej znaleźć)
postrofizga i dziękuję tym co zawierzyli moim zdolnościom |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-02-08, 00:11
|
|
|
Naprawde ładnie to wyszło :)
GooD Work .....
Ojcze Dryektorze :) |
|
|
|
 |
Daniel "Muffi
Gość
|
Wysłany: 2006-02-08, 08:50
|
|
|
Kalendzarz jest bajerca, stacjonuje na razie na poleczce oparty
Musimy sobie wstrzelić kołek w ściane coby wisiał jak należy
Jak sie wytraci datowo to sie kupi ramki i foteczki oprawi ładnie bedą sobie wisieć. Tylko to więcej kołków trzeba szczelić w gazobeton.
Ja postuluję za rok większy !!! "A czy" format za troszku drożej. |
|
|
|
 |
Mally2105
Gość
|
Wysłany: 2006-02-09, 20:12
|
|
|
| a jeden dzisiaj zawisnie w corby,northampton, UK, gdzie dzisiaj na tygodnowy urlop dotarlem.... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-11-09, 17:58
|
|
|
Xiedzu strony mi sie powoli koncza w kalendarzu. Chyba czas pomyslec o nowym na 2007 rok? Ja sie od razu pisze na jeden egzemplaz w ciemno bo poprzedni byl jak dla mnie super! |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-11-09, 19:11
|
|
|
| ja tez ce ;) |