|
[1,3] Przerywa i szarpie jak dodaję gazu |
| Autor |
Wiadomość |
ŻółtyTrabik
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 16:19
|
|
|
Palec i kopulke sprawdzalem, stan okreslilbym na bdb, wiec to odpada.
Z zapaleniem problem polega tylko na tym ze cos jest nie tak na lini stacyjka-rozrusznik, z kluczyka nie kreci ale jak sie zrobi zwarcie to odpala.
Zaplon ustawiany byl przy skladaniu silnika.
Ten modul mnie ciekawi. Pojde tym tropem, a jak to nie przyniesie oczekiwanych rezultatow to wtedy nie chcialbym byc w skorze mojego trampka... ;) Do stracenia nie mam juz kompletnie nic, wiec bede sprawdzal wszystko po kolei. Caly miesiac z takimi problemami - jakas paranoja.. :/ |
|
|
|
 |
ŻółtyTrabik
Gość
|
Wysłany: 2008-06-02, 13:41
|
|
|
Papieju wiesz dokladnie z jakiego auta modul zaplonowy pasuje? Oczywiscie oprocz trabanta ;)
Mają tutaj jakies znaczenie wersje silnikowe, bo wspominales cos o golfie? |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2008-06-02, 13:54
|
|
|
| Golf II 1.3, Jetta 1.3 - te same silniki, więc i moduły powinny pasować. A co, masz już winnego? |
|
|
|
 |
ŻółtyTrabik
Gość
|
Wysłany: 2008-06-02, 15:13
|
|
|
Winny jest juz znany od dawna - caly ten trabant ;) A tak powaznie to pytam poprostu, bo musze zaczac cos kombinowac. W koncu od stania na stacji sam sie chyba nie naprawi, chociaz... nic juz mnie nie zdziwi ;)
Dzieki za info, jak znajde @!#$ ktora byla za to odpowiedzialna to napisze, ot tak zeby zostawic jakis slad dla pozostalych ;) |
|
|
|
 |
Kriss
Gość
|
Wysłany: 2008-06-02, 15:28
|
|
|
Pasuje we wszystkich silnik grupy VW z przedziału 1.1 i 1.3, nawet ostatnie Wartburgi 1.3 miały już te moduły z napisem BOSCH tak jak w VW nie wspominając już o alternatorach czy pompach oleju z nadrukiem VW Audi Jeśli ten moduł wygląda z zewnątrz tak samo trabantowy to będzie pasować. |
|
|
|
 |
|
|