|
[601]problem ze skrzynia HELP |
| Autor |
Wiadomość |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-08-09, 19:43
|
|
|
| Kurcze to ja albo mam tak dobrze albo tak źle, bo w zimie po wysprzegleniu przyspieszał. Teraz z racji temperatury zjawisko to nie występuje.Tak szczerze mówiąc to [za przeproszeniem] gówno mnie to obchodzi :] Mi to nie przeszkadza, chociaż ostatnio mało rzeczy mnie w trabie nie wkurza =\ |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 09:45
|
|
|
| kryzys ci sie zbliza:) |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 20:35
|
|
|
| to znaczy co? Spryeglo mam nowe docisk tez nowz silnik lozysko nie zdarte wiec co? |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 21:38
|
|
|
jezeli wciśniesz pedał sprzęgła i bedziesz trzymał to obroty ci spadną i kropka :P
a pozatym mieszkasz tak daleko odemnie ze to jest śmieszne ze my gadamy na tym forum |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-08-11, 08:24
|
|
|
| A tyz prawda ;] |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-03-28, 11:09
|
|
|
Witam
Przy wkladaniu skrzyni niechcaco zlapalem za ucho (wodzik..?) gdzie wchodzi ten dluugi pret. Efekt taki ze moge nim teraz ruszac na wszystkie strony. Biegi wchodza ale jak wrzuce np 1 to moge bez najmniejszego oporu ruszac wodzikiem do przodu i do tylu, oczywiscie biegu wtedy nie zmienia, tak samo jest na pozostalych biegach. Co sie moglo s...psuc ? |
|
|
|
 |
Jurczak
Gość
|
Wysłany: 2008-03-28, 13:41
|
|
|
| A ja sie też podczepie. Mam ze cieżko mi wchodzi jedynka i dwója czasem. A czasem dobrze. Ale cześciej źle i jak skręcam to robie to jna trójce bo mi na prawde czasem trudno. Ale sprzegło mi czasem dzwoni po uruchomieniu silnika (na jałowce) i jak wdusze i puszcze to przestaje. Wszystko wskazuje chyba na sprzęgło co? Słoneczko wyryte przez łożysko czy tarcza do wymiany ? |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2008-03-28, 23:28
|
|
|
sebastian, juz po skrzyni :}( nie wiem czy napewno )
mi przypadkiem tez to ówno wyskoczylo i 4 nie bylo ...
teraz funfel nowka skrzynia to co mi tam :} |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-03-29, 00:50
|
|
|
| Wyskoczyc to nie wyskoczylo. Begi wchodza tylko lata strasznie. Tak tez myslalem ze do wyrzucenia tylko co ja teraz zrobie z dwiema skrzyniami do wyrzucenia? :/ |
|
|
|
 |
|
|