Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
o rany.. Czy to jeszcze trabant..
Autor Wiadomość
windykator
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 12:53   

połaczenie golfa z trabem to symbol zjednoczenia RFN i NRD czyli kapitalizmu-golf i socjalizmu trabant a ty co proponujesz syrenke z lanosem ? chcesz kleic Polske z kitajcami lanos nie jest polskim wozem tylko koreanskim i kto to jest kreton?

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 13:40   

O rety :-o
cóz za nietakt z mojej strony. Przepraszam ze wzialem udzial w tym i diotycznym watku, ale widze ze niektorzy traktuja to bardzo ambicionalnie (tak jak cale forum). Myslalem ze zarujemy sobie w tym temacie.
A kreton to jak bys trche pomyslal, to jest złagodzenie znaczenia wyrazu kretyn poprzez zamienienie liter, fachowo nazywane neologizmem, tu wprowadzone w celu humorystycznym.

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 14:37   

co to znaczy zarujemy? :D Pozatym to, co to, za dziwne cele wprowadzasz na forum? :D

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 14:38   

kreton - cienka tkanina bawełniana o splocie płóciennym, opalana, przypominająca perkal, używana na bieliznę, fartuchy, lekkie sukienki.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 15:47   

:-D

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 16:59   

Qbs. nie gniewaj sie ze Ci zwrocilem uwage, nie chcialem robic z ciebie "kretona" (kretyna)...poprostu dla mnie roznica jest poniewaz lubie syreny prawie jak trabanty i mam do nich spory sentyment...

Chodzolo mi bardziej o to, co z czym chciales łączyc... nie sądze zeby oldschoolowy, retro styl syreny, pasował do plastikowej zabawki, ktora udaje samochod... A lanos dla mnie takim jest...

no ale przepraszam, o gustach sie nie dyskutuje. A na forum juz tak bywa, ze zartowanie czesto odbija sie na zartującym, nie przejmuj sie tym

pozdro

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 17:55   

nie ja sie nie gniewam absolutnie. Z tym lanosem to wymyslilem sobie tak gdyz patrzac jak wyglada polonez i syrenka to wydaje mi sie nierealne polaczenie ich dachow zachowyjac aerodynamike i ksztalt wyjsciowy tak jak w przypadku GolfoTraba. Dlatego pomyslalem o lanosie bo on ma dach zokraglony i z syrena by mozna bylo zlozyc. A ze myslenie szlo w kierunku produkowanych aut kapitalizmu w naszym kraju to padlo na lanosa bo jak wiadomo FSO go robilo i nawet swoje znaczki dawali gdzieniegdzie. No i tyle juz nie bede zartowal na forum :-P

windykator
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 18:50   

ZARTUJ ZARTUJ A JA MOŻE OD CZASU DO CZASU WSADZE KAWAŁEK KRETONU ZMOCZONY OLIWA CELEM ATMOSFERY PODGRZANIA

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-01-28, 11:02   

Syrena to nie FSO No właśnie, jak to nie?

macq
Gość
Wysłany: 2006-01-28, 16:06   

A syrena to FSM a FSM to czesc FSO tak mysle a moze zle :P

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-01-28, 17:52   

Produkcja została przeniesiona w 1972 r do FSM. Od powstania prototypu do tego roku była robiona w FSO. Przy okazji jedyny powojenny w 100% polski samochód.

Syl
Gość
Wysłany: 2006-01-28, 23:32   

Mój Boże, Radzieckii... Gdybyś nie był żonaty to bym się poważnie zastanowiła ;-) Toż Ty Wszechnicą Wiedzy Wszelakiej jesteś i normalnie Chuck Norris to się chowa...

macq
Gość
Wysłany: 2006-01-29, 14:44   

Chuck Norris to się chowa... A trabanta z polobrotu naprawi?:D

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-01-29, 20:53   

Spoko luz i w squasha też ściankę ogram ;) Syl, jak bardzo chcesz to, może się dla Ciebie sklonuję :D

Syl
Gość
Wysłany: 2006-01-29, 21:48   

Syl, jak bardzo chcesz to, może się dla Ciebie sklonuję
Ciekawe tylko co Wojtek na to ;-)

A trabanta z polobrotu naprawi?
Ba, żeby tyko naprawi... Chuck Norris to z półobrotu zamieni Trabanta nie tylko w Opla, ale nawet w Bugatti :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi