Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
kalendarz 2006
Autor Wiadomość
windykator
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 19:49   

zaznaczyłem " o ile mój pomysł sie podoba"

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 20:23   

windykator -takie zmiany proponuje się przed zbieraniem zamówień, a nie jak juz zamówienie jest realizowane.

gajos
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 20:51   

zamowienie bedzie realizowane w piatek.. wiec teoretycznie na upartego moznaby to jescze zmienic(chyba), ale widac, ze pomysl nie przypadl do gustu.chociaz mi sie podoba :)

Rafalos
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 20:54   

Ja bym jeszcze chciał 1 z tych 50. Mam nadzieje że dam rade maila wysłałem i czekam.
Moja propozycja to zaznaczyć w tym kalendarzu terminy zlotów albo rocznice wypuszczenia pierwszego modelu każdej serii albo niechlubny dzień zakończenia produkcji itp.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 22:16   

juz nie kombinujcie, kalendarz ma byc taki jaki byl w zamysle i zadnych pierdol dodatkow. Za rok sobie pogadamy, a teraz czekac cierpliwoe ;-P

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 09:10   

ze wzorem a'la windykator to świetny pomysł ale mój :)- pierwszy na niego wpadłem tylko nie pisałem
taki wzór już powoli szykuję na przyszły rok - trzeba zebrać odpowiednie zdjęcia (najlepiej z prospektów) a ja jeszcze nie mam kompletu stąd w tym roku 601-ka we wszystkich wersjach z folderów z lat 70-tych a w przyszłym roku (dokładniej pod koniec tego roku żeby od 1 stycznia 2007 każdy mógł podziwiać :) ) będzie historia trabika (akurat jest 12 szt. w komplecie: p70 sedan; p70 kombi; p70 coupe; 500/600 limusine; 500/600 kombi; 601 limusine; 601 universal; 601 tramp; 1.1 limusine; 1.1 universal; 1.1 tramp; 1.1 pick-up)
jak widać jest co zbierać żeby mieć komplet zdjęć i to muszą być odpowiedniej jakości i podobnej "formuły" żeby to miało wygląd i jakąś spójność. roboty dużo więc na pewno nie zmienię teraz. inna sprawa że już dziś popołudniu rusza druk (staram się jak mogę żebyście zdążyli styczeń zobaczyć)
postrofizga

kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-01-23, 13:52   

coś mi się napatoczyło na allegro

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76707415

kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-01-23, 13:53   

zobaczcie aukcje tego kolesia.

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-01-24, 13:16   

zwłaszcza tu zerknijcie
tak jak pisałem nasze kalendarze posiadają zadruk na całej stronie a nie na połowie a cenę mają niższą ostatecznie od ich ceny.
ale jak ktoś ma zdjęcia trabików które wolałby mieć na kalendarzu zamiast mojej propozycji zawsze może zamówić przez allegro
co do naszych kalendarzy dziś lub jutro (czekam na info) odbieram z "montażu" i zaczynam wysyłkę
czekajcie pocztymenów :)

klakson
Gość
Wysłany: 2006-01-25, 12:40   

zamilkne i nic nie powiem

Mally2105
Gość
Wysłany: 2006-01-28, 10:25   

No i co tam jak tam ?
Chyba styczeń już nie zdąży zawisnąć na ścianie...Czekamy na luty;]

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-01-28, 23:00   

Na allegro już jest -Xsiędzu -kiedy będzie u nas na ścianach??;)

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-01-30, 14:42   

witka
na allegro wystawiłem przedostatnią nie zamówiną przez was sztukę (drukowaną na własne ryzyko żebyście mieli taniej) praktycznie jeszcze nie mając jej w ręce - w końcu aukcja kończy się we czwartek...
a co do waszych kalendarzy to w piątek odebrałem je z introligatorni i się rozłożyłem (różnica temperatur ponad 45 stopni - ja prawie 39 a na dworze -20) i dopiero dziś wszystkie wysłałem - za opóźnienie z mojej winy serdecznie przepraszam
p.s. ostrożnie otwierajcie koperty - mogą zawierać zarazki grypy bo u mnie w domu cała xiędzowa rodzinka choruje - xiędzowa, po-tomek, po-matka i ja
postrofizga i jeszcze raz sorki za opóźnienie

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-01-30, 21:53   

Nie ma problemu jeśli o mnie chodzi. Tak tylko pytałem;) Zdrówka dla rodzinki całej życzę.

Mally2105
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 09:51   

U mnie już jest.Właśnie mi pani donosicielka z poczty polskiej przyniosła.Na styczeń się załapałem
Xiedzu- steś wieeeeelki człowiek.Aż się boję co będzie za rok ;]
Jak Ty to mówisz:
Postrofizga

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi