Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Stop pijanym kierowcom!!!!
Autor Wiadomość
kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-01-26, 21:29   

kuzynie, moj ty kuzynie, wylapales tylko szczgol w mojej wypowiedzi, ale to o niczym nie swiadczy. co powiesz o ludziach ktorzy przekraczaja predkosc, wyprzedzaja na ciaglej, wyprzedzaja na trzeciego, co powiesz o mlodych kierowcach ktorzy potrafia jezdzic tylko do przodu, co powiesz o dresikach, co mozna powiedziec o tych stiuningowanych...
Powiem że oni wszyscy to hultaje. Ale to wszyscy wiedzą. Mam nadzieję że nietrzeźwi kierowcy (ci po 2 piwach) będą tak samo traktowani w opinii ludzi.

kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-01-26, 21:35   

I jeszcze jedno. Oczywiście że bez grzechu nie jesteśmy. Ale są grzechy lekkie i ciężkie. I wcale nie chcę tu uśmierzyć wagi grzechów lekkich.
Swoją drogą myślałem że więcej osób zainteresuje ten temat i dorzucą swoje 3 grosze w formie poparcia i zrozumienia nawet jeśli byłyby to 3 słowa "jestem na tak". Teraz widzę żę problem jest jeszcze większy bo niewielu wzrusza jakiś tam "głupi" temat o pijanych kierowcach.

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-01-26, 22:21   

Jestem na TAK ;-)

a tak szczerze Kuzyn, tu nie chodzi przecie o dopisywanie się ale cichy rachunek sumienia (i wątroby).
Ja się przyznaję do jednej jazdy "na bani". Na kawalerskim u kumpla na wsi po pięknej łączce, max 30km/h daleko od wszystkiego i każdego. Tylko po to by się przekonać co czują mordercy... refleks opóźniony o kilka sekund i reakcje zupełnie niekontrolowane. Nie polecam nikomu.
A i nie raz się zdażyło wracać z baru godzinę piechotą i następnego dnia wracać po auto.

Mordercy - to się tyczy pijaków ale tak samo niewyspanych, zmęczonych, szalonych, przekraczających prędkość. Ginie człowiek - wspólny mianownik.

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2006-01-26, 22:45   

Kuzyn takie zwykle "jestem na tak" tutaj na forum to raczej nic nie da. Eutyfronik dobrze pisze ze chyba chodzi bardziej o to zeby ludzie sie zaczeli nad tym zastanawiac "w srodku" zamiast "tylko" pisac kolejne posty bo szczerze mowiac to i tak nic nie da, ze wszyscy zaraz dopisza ze sie zgadzaja, tylko co z tego, skoro pisac mozna jedno a robic drugie.
Nie jestem pesymista.. bardziej realista. Pozdrawiam

gajos
Gość
Wysłany: 2006-01-26, 23:18   

Ludzie, ktorzy jada po pijaku, sa po prostu GLUPI, mordercami,jak tu ich nazywacie, staja sie dopiero pozniej...Podobnie, Ci przemeczeni i Ci popisujacy sie przed innymi..Dla mnie, to zawsze byla, jest i bedzie najzwyklejsza w swiecie glupota.

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 14:53   

mam 4 krotkie filmiki odnosnie jazdy po pijanemu.. bardzo interesujace i dajace do myslenia. filmiki waza odpowiednio:
6.02mb 2.34mb 6.31mb 3.68mb moze ma ktos ftpa gdzie by to mozna bylo wrzucic?

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 18:22   

To może być bardzo... pouczające... może tu się da? www.trabit.sve.pl

http://forum.cartoontraba...&thr=5049#M5625

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi