Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[601] deska rozdzielcza
Autor Wiadomość
Piegus
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 13:56   

Mam pytanie odnośnie deski rozdzielczej w trampku 601 lux. W tej która mam w swoim trabim jest wycięta dziura na radio i teraz pytanie czy podejdzie deska ze zwykłej 601?? czy ta czerwona lampka hamulca tez wystepowala w wersji lux??
Pytanie dwa :D
Co sygnalizują czerwone diody na tarczy prędkościomierza??:D

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 15:23   

Chyba czewona kontrolka na tarczy prędkościomierza- to je ładowanie. O lampce hamulca pierwszy raz słyszę.

Piegus
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 16:08   

jestem nowy na forum i nie wiem czy da sie wrzucać fotki bo tak bym dał fotke tej deski. Możliwe ze to tez jest jakaś samoróbka...

halogen
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 17:28   

http://obrazki.elektroda.net/index.php i po prawo masz jak dac linka wrzuc bo mnie ciekawi ten hamulec

ŻółtyTrabik
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:17   

Raczej to nie samorobka ;) Wygladalo jak oryginalne, ale ze na dwusowach sie nie znam to nie wiedzialem.
http://www.allegro.pl/ite...ta_trabant.html

Ot fotka licznika do trampka ;). Mozna przeprowadzac na jej podstawie dyskusje, bo chyba jest identyczny jak twoj.

Z tego ze napisales na forum wnioskuje iz dojechales w miare bezproblemowo do domu ;)

Pozdro od ludka z zoltego trampka :)

Piegus
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:18   

[img]http://obrazki.elektroda.net/82_1202580836.jpg[/img]

Piegus
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:20   

Cześć kolego z żółtego trampka:D

ŻółtyTrabik
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:26   

Mam nadzieje ze trampek juz sie Ciebie slucha i nie sprawia klopotow w najmniej odpowiednim momencie ;)

Piegus
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:28   

Jeszcze mu sie zdarza trochę samowolki ale już jeździ na rezerwie...wymieniłem kranik:D teraz już tylko te hamulce rozebrać i zrobić:D

ŻółtyTrabik
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:30   

Wtedy mozna sie spotkac w troszke bardziej sprzyjajacych okolicznosciach i polansowac sie trabami po stolicy wojewodztwa ;)

Piegus
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:32   

No spoko tylko wątpie żebym cię dogonił:D

ŻółtyTrabik
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:37   

E tam moja padlina 1.1 polaczona z moim refleksem szachisty dają ci ogromne szanse na dogonienie mnie, pozatym dziura budzetowa polaczona z ostatnimi oparami paliwa dają srednią predkosc na trasie ponizej 80 km/h ;) Wiec dasz rade.. ;)

Maly czat sie zrobil z tego watku... ;)

Piegus
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 19:42   

Tu jest ktoś taki jak admin??:D

Mac-601
Gość
Wysłany: 2008-02-09, 23:40   

Mam taką samą lampkę, powiedzmy hamulcową, jak na zdjęciu - dokładnie taka sama oprawka ale w mniej dziwnym miejscu - bo na zdjęciu była w zaślepce od radia rozumiem, ja mam moją po prawej stronie prędkościomierza, zaraz obok przełącznika od napięcia na świecach/cewkach. Tylko nie wiem czy mój jest lux/zwykły bo ma skomplikowaną historie - nadwozie jest podobno z '90

halogen
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 00:18   

obok przełącznika od napięcia na świecach/cewkach.?? Miałem de luxa orginała i nie ma wzmianki o takich kontrolkach czy włacznikach chyba ze o stacyjke chodzi ;d to sorka własnie analizuje schematy traba i wedługo tego ta ta kontrolka to rzeźba

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi