Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Dobry warsztat w Warszawie
Autor Wiadomość
Krzysztof Karpowicz
Gość
Wysłany: 2008-02-01, 21:07   

Witam wszystkich
Szukam dobrego i sprawdzonego warsztatu w Warszawie, który zająłby się kapitalnym remontem (blacha i lakier) trabanta 601.
Pozdrawiam i czekam na sugestie.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2008-02-01, 23:55   

W Warszawie Panie drogo, drogo i jeszcze raz drogo! Chyba, że suma przynajmniej 5-6 tysięcy za taką usługę nie jest dla Ciebie przerażająca i nie masz wielkiego ciśnienia czasowego, to coś pewnie by się znalazło...

śruba
Gość
Wysłany: 2008-02-02, 10:54   

A mechanika sprawdzonego w warszawie lub okolicach mógłby ktoś polecić? Remont Silnika konkretnie.

Krzysztof Karpowicz
Gość
Wysłany: 2008-02-04, 22:01   

W Warszawie Panie drogo, drogo i jeszcze raz drogo! Chyba, że suma przynajmniej 5-6 tysięcy za taką usługę nie jest dla Ciebie przerażająca i nie masz wielkiego ciśnienia czasowego, to coś pewnie by się znalazło...

Nie jest przerażająca, bo lubię swojego Trampka. Gdybym miał więcej czasu, to sam bym się za to zabrał (kiedyś nawet przekładałem budę), a tak - muszę oddać go do warsztatu. Mógłby ktoś jakiś polecić? Będę bardzo wdzięczny.

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2008-02-04, 22:41   

Panie, we Warszawie ciężko jest znaleźć dobrego fachurę z migomatem(wiem z własnego doświadczenia), a co dopiero ktoś, kto miałby generalkę robić

Matu
Gość
Wysłany: 2008-02-05, 14:00   

Zapytaj się na konstruktorskiej. Zawsze tam robilem swojego traba. Jesli chodzi o blacharke to jest warsztat... to byla chyba ul Jagielońska niedaleko ronda (tego zaraz przy moście gdanskim- nazwe zapomniałem). Telefonu nie pamietam ale jak sie odezwiesz na gg to podam Ci szczegoly jak tam dojechac. Robilem u goscia progi i jaskolke w 601. Nawet strasznie drogo nie bylo

Jakubek
Gość
Wysłany: 2008-02-05, 19:52   

Blacharkę całkiem dobrze zrobili mi w Warsztacie na ul. Nowy Zjazd (022 8260155 ; 501829567) - za jaskółkę, progi dół i góra + tylny pas - 800 zł.
Lakiernika nie znam, więc nie polecę.
Co do remontu silnika - mam znajomego w Dziekanowie Leśnym pod Warszawą (trasa na Gdańsk) silnik zrobi szybko, sprawnie i bez fuszerki. Kontakt podam na priv.

Krzysztof Karpowicz
Gość
Wysłany: 2008-02-05, 23:13   

Bardzo dziękuję za wszystkie informacje. Jutro będę dzwonił, jeździł, dowiadywał się, itp.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2008-02-08, 17:11   

spidergarage tak jak mówiłem- drogo, terminy oczekiwania długie, ale lepszego nie znam :-) Co prawda specjalizuje się w starych fordach, lecz może raz zgrzeszy... ;-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi