|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Pochwale sie... |
| Autor |
Wiadomość |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-01-11, 12:20
|
|
|
Kristoff skoro mnie nie zajazyłeś to niemów ze mnie dobrze znasz :P
Napisałem to wyżej bo w tym temacie ludzie takie głupoty piszą te tylko mozna się śmiać i płakać ,
Wkurwiło mnie tez to ze zrobili zajazd na kuzyna taktując go jak by nigdy trampka niemał ,no a jak ktoś tam napisał jak kuzyn walczył z 601 to kolo na stojaka pod stół wchodził i na gówno papu mówił.
A to ze kuzynek uwaza ze maluszek pod jakimś względem lepszy od traba to widocznie ma czym podepszeć te spostrzezenia bo miał malucha ,proste nie , ja niemiałem maluszka i niebede na ten temat polemizował ,aczkolwiek uwazam ze ogólnie autko jest za małe i zawolne :)
A to ze napisałem o nielegalu to poprostu takie pier......enie kture pasowało do tego pier....nego tematu. ja to traktuje wszystko co napisałem jako ŻART ,a skoro mówisz ze mnie znasz to powinieneś wiedzieć jak podchodze do takich spraw (pare osób nie zajazyło)ale niepodejzewałem ze ty tez nie:)
A co do zwężek to to była przenośnia chodziło mi oto zeby co niektóre osoby troche zwolniły w wypowiadaniu się bo jak by mogli to by siępobili :) hehehe
Bo jak spojzeć tak na ten temat w całości to to jest właśnie obraz tego forum tylko tu za przeproszeniem nasrać , jeden @!#$ mądrzejszy od drógiego....
Kristoff ty to wpozo gościu jestes dociebie nic niemam:)
Przepraszam za wulgaryzmy, i za to ze ktoś się obraził :P
co złego to nie ja
Uzywajcie troche więcej wolnego loła--przenośnie :P |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2006-01-11, 12:38
|
|
|
Picia wybacz mi ale o 5 nad ranem jak sie czyta takie wypracowania to juz trudno zlapac ironie w tym wszystkim. O Kuzynie - tez mu wspolczuje bo wiem ze trampkiem pomykal a tu nagle najazd na niego.
Kristoff ty to wpozo gościu jestes dociebie nic niemam:)
- Ja do Ciebie tez nic przeciez znamy sie od jakiegos juz czasu tez jestes wporzo gosc, tylko czasem nie wiem gdzie sobie jaja robisz - musimy sie spotkac na zlocie zeby nadrobic zaleglosci PS. cos ostatnimi czasy sie kolega obija z lekka:) zreszta ja tez nie szaleje po imprezach ale to dluuuga opowiesc. Pozdro dla wszystkich.A temat wcale nie jest popierniczony wg mnie jest istotny tylko jego sposob prowadzenia przyprawia o bol szczeki. |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2006-01-25, 20:21
|
|
|
Ludzie jesli macie się kłucic o duperele to spotkajcie się dajcie sobie po mordzie kilka razy a na koniec na piwo pujdziecie i będzie po wszystkim.Czytając was zaczynam się zastanawiac czemu tyle złosci i jakiejś zawisci w was siedzi. Powinnismy być jedną wielką szczesliwą trabową rodziną a tu widzę że są jakies zwady i niesnaski zastanówcie się czy warto kłucic się o byle co.
----------------------
Trabant601s rocznik 85
---------------------- |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|