Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Jestem nowym wlascicielem trabanta. i mam pytanie....
Autor Wiadomość
Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-01-18, 00:08   

od czolgu tez pasuje po odpowiednich przerobkach

proponuje rowniez mostek z lotniskowaca taki lanserski :)

Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
Wysłany: 2008-01-18, 07:11   

Piotrku nie zrażaj się, chodzi poprostu o to że większość tutaj uważa że taki zabieg jest całowicie bezsensowny, bo po co robić z trabanta coś czym tak na prawde nie jest i tu mają wszyscy racje najlepszą deską do trabanta jest deska od trabanta. A skoro masz tego trabanta od miesiąca to chyba byłoby lepiej żebyś podłubał mu w silniku, hamulcach, zawieszeniu itp bo jak go kupiłeś to szczerze wątpie czy jest on ideałem - chyba nie da się kupić idealnego trabanta...tak pozatym skoro to jest twoja pierwsza przygoda z trabantem a może i nawet całą motoryzacją (tego nie wiem) to nie podejmuj się takiego czegoś bo to jest kupe roboty, do tego trzeba mieć trochę wiedzy a ty jej poprostu nie masz...jak poznasz swoje auto lepiej nie będziesz musiał pytać o większość z tych rzeczy bo będziesz to wiedział sam. Zaś wymiana deski na inną z całkowicie innego samochodu to nie jest kwestia zdemontowania starej deski i zamontowania nowej

Piotr Bachurski
Gość
Wysłany: 2008-01-18, 19:00   

hej-ja sie nie zrażam-denerwuje mnie tylko to ze ktos kto sie uwaza za "wielkiego trabanciarza"pisze glupkowate odpowiedzi w stylu deska do prasowania ,albo jakis czolg albo cos tam jeszcze nie zwiazanego z tematem i nawet nie smiesznego-(bo chetnie mozna by sie posmiac tylko trzeba miec z czego)-pewien poziom trzeba reprezentowac-pytalem z ciekawosci bo po to jest to forum-oczywiscie bede grzebal sobie w innych rzeczach bo tak jak powiedziales nie ma idealnych trabantow-z drugiej strony ludzie robia z trabanta rozne dziwactwa i jednym sie to podoba a innym nie albo nie bardzo-jedni zmieniaja to a drudzy tamto a i tak w rzeczywistosci to jest ten sam samochodzik piekny z wygladu...pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi