Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Jestem nowym wlascicielem trabanta. i mam pytanie....
Autor Wiadomość
radzi0ooo
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 12:37   

Witam ! nei dawno kupilem trabiego z mysla o regeneracji. chce miec ladnego fajnego trabanta. po rozebraniu okazalo sie no ze sa troche przyjedzone blachy. Wy trabanciarze starzy weterani wiecie napewno co jest zjedzone w trabantach. chodzi o nadkola ale nie cale tylko ta czesc przy plastiku. z tylu z lewej strony mam tez troche zjedzony bagaznik. szukalem trabantow po zlomach zeby wyciac co potrzeba i wspawac. al;e cholera nigdzie nie moglem niczego znalezc. Macie moze gdzies cos takiego ? trabanta na pociecie czy moze wiedzie gdzie stoi taki trabi ? bardzo prosze o odp. co j amam z tym fantem zrobic. pozdrawiam

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 12:43   

czesto na allegro trafiaja sie nadkola, chyba nawet teraz sa dwa. odcinasz to co ci potrzebne i wspawujesz. niestety reparaturki nie istnieja na rynku.

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 12:47   

o masz jedno: nadkole od marguta.

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 12:49   

pomylilem sie i tamten link jest do czegos zupelnie innego :)

tu jest nadkole

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 12:51   

tu jest drugie lewe

sorry ze tyle postow ale takie forum bez mozliwości edycji :)

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 14:25   

a jak jestes gdzies z okolic Częstochowy to mozesz do mnie wpaść i sobie wyciąć co chcesz;)

radzi0ooo
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 17:06   

HEHE kurcze calych nadkoli to ja niechce. bo mi praktycznie potrzeba tylko ten kawalek co styka sie z plastikiem. wiec po co mam kupywac cale nadkola. przesylka i wogole. nie no nie pasuje mi takie rozwiazanie. wolalbym z jakiegos rozbitego czy cos wyciac.

radzi0ooo
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 17:08   

"kumpelek" kurcze do czestochowy mam 300 km :) masz traba na rozciecie ? i jakiego traba 1.1 ? moj znajomy jezdzi czesto do czestochowy wiec moze cos by sie udalo wymyslec. zlaezy co tam masz, jaki stan i jaka cena. pzdr

gajos
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 17:25   

"HEHE kurcze calych nadkoli to ja niechce. bo mi praktycznie potrzeba tylko ten kawalek co styka sie z plastikiem. wiec po co mam kupywac cale nadkola. przesylka i wogole. nie no nie pasuje mi takie rozwiazanie. wolalbym z jakiegos rozbitego czy cos wyciac."

jak Ci potrzeba kawalek to wytnij repertuarki z blachy i wspawaj. Mowisz, ze nie chcesz nadkoli ale krecisz sie za calym samochodem :>

radzi0ooo
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 18:07   

co za calym? chce wyciac z inego trabanta to co potrzebuje

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 18:51   

nie dostaniesz tego nigdzie.
musisz wyciac z calych a reszte albo sobie zostawiasz albo podajesz dalej :)

proste :]

radzi0ooo
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 19:26   

na zlomie dostane :)

WeT(macq)
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 19:28   

Hah to moze kupimy na spole nadkola i powycinamy sobie po kawaleczku co kto potrzebuje? Ale co bedzie jak 2 osoby beda potrzebowac tego samego kawalka? A tak na serio to jak ubytki sa niewielkie to z blachy (byle nieocynkowanej) latwo jest dorobic wszystko, wystarczy imadło, młotek i kowadło ;)

WeT(macq)
Gość
Wysłany: 2008-01-06, 19:29   

Jesli nie wiesz jak sie za to zabrac to daj foto, podpowiemy jak mejknac to samemu x]

Hose
Gość
Wysłany: 2008-01-13, 22:45   

kup sobie żywice epoksydowa świetnie klei dziury i ubytki ja tym porobiłem oczywiscie nie za duze bo nie polecam wyklejac z tego calej podlogi choc to kwestia gustu a o gustach sie nie dysuptuje

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi