|
"Pimp my Ride" w Europie! |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2006-01-19, 23:38
|
|
|
| Witam. Dzisiaj przeczytalem ze Pimp my Ride - program w MTV bedzie rowniez w polsce ! tutaj nalezy przeslac zgloszenie. strona MTV Moze komus sie poszczesci i odpicuja mu bryke :) Zamiast oddawac na czesci zgloscie sie do programu! Zycze szczescia :) |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 00:10
|
|
|
| Nie zrobiłbym swojemu warbowi takiego świństwa ;) |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 00:27
|
|
|
| Ja padalca zgłosiłem już z dwa tyg temu nawet do mnie dzwonili :D |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 00:37
|
|
|
haha : D
trabant 1.1 to juz nie jest tru trabant :P wiec mzona z pimpowac : D
zawsze sie chce miec 2 takta :P
haha jakby ktos dau im 2takta ciekawe co by z silnkiem zrobili :D
chyba "WTF co to jest : D ? ! " |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 01:27
|
|
|
| what the fuck? hmm tlumaczysz tak jak polsat swoje filmy ;p Dzwonili? i co mowili ? :) |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 02:09
|
|
|
| po tym ja sobie całą rozmowę uświadomiłem to gadali coś takiego nie umiem dobrze przetłumaczyć. poczatek że dzwonią z programu pimp my ride london z tv mtv. Póxniej się pytali czy zgłaszałem samochód trabant i coś gadali że jezeli przejdę prze kwalifikację w drugim etapie to się odezwą. (pierwszy narazie przeszłem z tego wynika :D ) |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 10:33
|
|
|
| Witam. Fajnie by było żeby jakiś trampuś sie tam dostał, wtedy to by była jazda. Trab w Pimp my ride!!! Wszędzie bny było głośno o tym, a traba każdy by chciał zobaczyc na żywo, obejżec, dotknąć:) można by było zarobić na oglądaniu takiego trba, właściciel by isę wzbogacił:) |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 12:06
|
|
|
| widzialem kilka odcinkow i mi sie odechcialo tego ogladac, co innego jak by robili to auto weglug twojego pomyslu, lub przynajmniej ogolnych zalozen a oni biora auto i motaja tak zeby to nie bylo poprzednie auto tylko jakis statek kosmiczny :) gddybym mial takiego traba ze juz by sie nie nadawal do reanimacji to bym go oddal (przynajmniej blacharke by mi zrobili :) ) |
|
|
|
 |
Maciek
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 15:07
|
|
|
| Fajnie!!! Wsadzą mi do trampka 10 monitorów, pomalują z zewnątrz na ładny kolor, sprzęt audio za 20 tyś. Jak mi go oddadzą to z niego tą całą elektronikę wyciągnę sprzedam na allegro, trampka (nie ważne że z przegniłą podłogą, ale w pięknym profesjonalnie położonym kolorze) sprzedam jakiemuś nowicjuszowi za 2 tyśki. I kupię sobie drugiego trampa w zaje*****tym stanie i coś do jazdy na zimę. |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 15:19
|
|
|
Ja sie niezgadzam z TrabantRallyTeam / Wally
poniewaz pimp my ride prowadzone przez xzibita jest w deche pimp my ride UK prowadzone przez westwooda jest do d**y |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 16:56
|
|
|
| ale zasada jest ta sama.. pomalowac trupa na ladny kolor, wpakowac kupe (skadinad niepotrzebnej do jazdy samochodem ) elektroniki i kazac wlascicielowi sie cieszyc ze mu z Trabanta zrobili Enterprise`a z kablowka :) |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 21:19
|
|
|
| co fakt to fakt ale pimp my ride uk to kich bo tam biora trupa i odpicowują go tak zeby jego wlasciciel zostal wysmiamy bryki westwooda sa dziwaczne i kijowe z wygladu zewnatrz natomiast xzibit od zewnatrz tuninguje bryki z jakims sensem a w srodku no cuz troche przesadzaja z tyi bajerami :PP |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 22:23
|
|
|
| w srodku to u zxibit`a najbardziej podoba ma pomyslowosc tapicera..chyba tylko ze wzgledu na to bym mogl im oddac traba :D |
|
|
|
 |
kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 23:29
|
|
|
A ja bym tam chciał enterpraisa za darmo i chętnie bym poświęcił samochód. Heh, już widzę wysuwanego z deski laptopa, fax mdz siedzeniami, nagłośnienie milion watowe ;) i zapażarkę do kawy. I mogę wyglądać nawet kiczowato ale jaką bym miał radoche jakbym sobie zapażył kawkę w nocy jak jestem na wyjeździe :), a zmuszony do czekania włączyłbym sobie tvn i masaż pleców. Jakby mi to zapodali to mogą nawet z zewnątrz pomalować na różowo w czerwone truskawki...
Tylko że kurna z angielskim cianko i zgłoszenia nie mogę wysłać :/ Ale kaszana |
|
|
|
 |
Maciek
Gość
|
Wysłany: 2006-01-21, 02:50
|
|
|
| Ja bym tym całym sprzętem nie pogardził. Swoją drogą raz w amerykańskim PMR widziałem jak w Mustangu była dziura w podłodze to wzięli i kawałek płyty złapali na nity w 4 miejscach. A w Barkasie z przerdzewiałym na wylot dachem po prostu naciągali szpachlę aż cały otwór zalepili. Ale chyba o to chodzi, w końcu to nie "Odrestauruj mi brykę". |
|
|
|
 |
|
|