Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Świece w silniku 65'
Autor Wiadomość
Bochen
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 15:58   

Jak w temacie? Jakie świece? Czy świece z allegro np te: świece będą dobre?

jezeli chodzi o swiece to jestem kompletnie zielony a musze dziada w koncu odpalic i zobaczyc jak silnik ;]

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 16:07   

ale przeca te z aukcji sa na grubszy gwint :P ? ostatnio był post co do świeczek i oleju w skrzyni. Proponuje zajzyj. POZDDRAWIAM

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 17:40   

Michale C widziales na oczy trabanta z roku 65?

widze ze nie, to ci wyjasnie ze swiece jak i wiele wiele elementow jest rozne od powszechnie znanych z trabantow po 69 roku.

magik
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 20:27   

na nowolipkach widziałem świece M18 u pani Joli w budce z częściami do trabanta. Te z allegro się nie nadają nie ta ciepłota. Jak się nie mylę to świece iskry powinny mieć conajmniej M80 przy tym gwincie.

magik
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 20:36   

Właśnie sprawdziłem . Czyli jest tak jak napisałem. Odpowiednikiem oryginalnego Isolatora 240 jest Iskra M80, PAL 18-8W, NGK A8, Bosch M4AM240T1, Champion D6 K7 UK7.

Bochen
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 20:44   

dziękuję za rzeczową odpowiedź ;]

moze w tym tygodniu dam rade cos podziałać przy nim. moze nawet uslysze piekny rechot ;D

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 22:47   

cos mnie sciemniasz qbs:) mam trabancine z 67 roku i mam normalne swiece :P ale stara atrape kierunki itp wiec cos tu jest nietak? wiec czemu odrazu piszesz ze trabanta niewidzialem takowego na oczy ??

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 23:23   

no to masz w takim razie zmienione glowice, albo silnik caly wymieniony na nowszy niezgodny z rocznikiem.

zwracam honor skoro mowisz ze masz 67. teraz utrzymuje ze nie widziales oryginalnego silnika do swojego trabanta :)

magik
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 09:34   

może nam pokażesz zdjęcia auta to od razu powiemy Ci co masz nieoryginalne :-P

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 13:37   

jak zasluzysz to dostaniesz;/ zamiast prosic o fotki to idze lepiej na policje zadzwon bo czesci ci niewyslali hah... a co do orginalnosci jego to newiem dziad mowil ze niezmienial nic w nim.. od 1 wlasciciela kupilem...

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 14:10   

sory magik tak naprawde to nieche mi sie klucic przepraszm ale mnie ponioslo. a co do fotek jak zrobie to dam

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 16:20   

masz dwie osobowosci?

Michał C.
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 17:44   

a jestes idiotą albo kretynem ??

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 18:19   

wrzucasz najpierw na magika a potem post nizej go przepraszasz. To mozna probowac leczyc, takie rozdwojenie jazni, albo moze cierpisz na chorobe Tourette'a i musisz wrzucac komus cos czasem a potem twoje swiadome Ja przeprasza za wszystko.

skad tyle agresji w Tobie? Nawet mnie ani magika nie znasz a juz masz wyrobione zdanie.

acha i powaliles teorie na temat tego ze agresja sie rodzi z agresji, bo widzisz stosujesz agresywne riposty w stosunku do mnie, a ja nawet nie wiem dlaczego, bo ja agresywny nie jestem i wcale Ci nie ubliżam, a jesli sadziles ze pytanie o dwie osobowosci jest obrazliwe to sam jestes idiota tudzez kretynem.

magik
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 20:05   

Kurde PIS-owiec chyba jakiś się trafił na forum :-D . Dobrze że Bochen już wie jakie świece bo odchodzimy od tematu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi