Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
PRZESŁONY NA PRZEDNIA SZYBE DO TRABANTA
Autor Wiadomość
peeter
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 22:34   

A chybolek jest ze Skierniewic:) i ja tez bym taką chciał, tylko ze blękitna:P a co do wypowiedzi jedneczo osobnika, to hmmmm nie wiem czy to wasze jakies porachunki, czy to zwykła zazdrosc, czy sposób na pogrązenie kolegi i na zniechecenie go do pracy. Dziwne człowiek chce dobrze, proponuje rozsądną cene, jasne warunki bez sciemy, Powodzenia Bartek!!! A niektorym proponuje cosik na wstrzynacie!!! Pozdrawiam

James
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 22:47   

Na wstrzymanie proponuje SRAKOSTOP... Nie zawsze skutkuje, ale ma za to pyszny kakaowy smak;)

Mally2105
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 09:33   

Was po....ło.Nie chcecie,nie kupicie...Przecież cena zaproponoweana przez bartka niska nie jest...Jak niektorzy placza,ze nie maja 40 zeta na kalendarz, to 10 x wiecej nałuskają??Nie będzie tak,ze tego sie pojawi 1000 sztuk i kazdy kupi.Kto bedzie chciał, to kupi,kto nie, to nie.Ja nie kupie, bo mi sie nie podoba i tyle...Po cholerę bić pianę?

windykator
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 13:03   

Jak tylko dotrze do mnie wzorzec kwestia kilku dni bo to z końca Polski jedzie (w lublinie nie ma takiego uczynnego co by udostepnił)to bedzie pierwsza partia około 10 sztuk.Co do ceny to mozliwe że bedzie bardzo ciekawa.Szkoda ze James zmienił swoja fotke bo ci co tego nie widzieli to by mogli zobaczyc ale za kilka dni wstawie taka fotke.Co do ilości to bedzie ogółem 50 no może 100 sztuk a reszta idzie do niemiec.Szybki beda robione oddzielnie wiec bedzie mozna wybrac sobie kolor.

windykator
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 13:14   

Peeter co do "czy to zwykła zazdrosc, czy sposób na pogrązenie kolegi i na zniechecenie go do pracy" to te kilka osób olewam potocznie mówiąc i to co piszą lub mówia ma dla mnie zerową wartość wiec spokojnie .A swoja drogo to wszędzie się tacy pojawiają i jest na to tylko jedna rada totalna IGNORANCJA.

Marcin/Niutek
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 15:42   

Spoko Mally ma rację po co robić z igły widły?? Jak ktoś jest zainteresowany kupnem to namiary na Bartka ma. A jak nie to niech sobie daruje ten temat i nie sieje zamętu ani głupich docinek Padła inicjatywa o zrobieniu czegos i wszystko, nalezy czekać na końcowy rezultat i posysać. :)

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 16:37   

Jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie myśle ze jak by to miało wygląd to i kupcy by sie znalezli bo z tym jest zawsze problem. Tylko nie wiem dlaczego wy owiewke nazywacie przyłbicą , jak by nie fotka to nigdy bym sie nie kapnoł o co chodzi . Zycze powodzenia

windykator
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 16:56   

Pod nazwa "Przyłbica na szybę przednią " wystepowała w wykazie w cenniku autoryzowanej stacji naprawy trabantów na zmigrodzie gdzie pracowałem za dawnego systemu.(oj to były dobre czasy)ps. dzięki za post Pasjonat to teraz na twojej fotce widać jak ona na autku się prezentuje.

James
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 18:12   

,,w lublinie nie ma takiego uczynnego co by udostepnił'' - a pytałeś kogokolwiek??? W pewnym momencie zerwałeś całkiem kontakt i się nie odzywałeś. Żebyś chociaż powiedział prosto w twarz o co ci chodzi, to rozumiem:/ Ale ty wolałeś inaczej...

Chybolek
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 18:38   

Jestem osoba ktora zna bartka :) reszte napisal Peeter no chyba ze chcesz cos wiecej wiedziec to podam :)

James
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 18:54   

Podaj coś więcej, bo po ostatniej wypowiedzi nie wiadomo o co chodzi:P

windykator
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 18:58   

James prosiłem Ciebie ale dawno i było zero odzewu a dokładnie u mnie pod domem ale chyba dosyć o tym bo tematem postu jest przyłbica a nie kto kogo i oco co ...itd waze że znalazłem taka na dwa tygodnie i mam nadzieje że człowiek słowa dotrzyma

James
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 19:17   

Mimo wszystko mógłbys np. na priva albo gg napisać o co chodziło... Bo do mnie różne sygnały docierały. A jak wiesz jeden sobie doda, drugi odejmie i wychodzi z tego jakaś opowieść science fiction:/

Chybolek
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 23:26   

A co bys chcial wiecej o mnie wiedziec ?? pytaj a odpowiem :)

James
Gość
Wysłany: 2006-01-20, 11:25   

Hehehe. To chyba chodziło o tekst Kędziora i o legendarne forumowe pytanie:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi