Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
STOP jak sie wlamac do trabanta STOP
Autor Wiadomość
bRq
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 15:50   

Ja moge napisac jak sie mojego otwiera...

Pilotem. :PPPP

g-olab
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 22:16   

mojego otwiera sie klamka;p a pilota mam od telewizora;p

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-10-21, 13:13   

no przeciez podalem adres, a trabanta sie otwiera klamka naciskajac taki guzik w niej umieszczony.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2007-10-21, 14:29   

wejście do trabanta nie koniecznie musi oznaczać jego kradzież.
Problem jest w momencie, kiedy ktoś ma w trabancie coś ciekawego co wzbudza pożądanie złodzieja (np radio).
Jeśli w aucie nie ma nic kosztownego, to lepiej było by go wogóle nie zamykać (pomijając kwestie - akumulator i benzyna), bo straty związane z włamaniem będą większe niż zagrabione mienie.
Jeśli koleś przykładowo wyrwie klamkę, psując przy tym plastik w drzwiach, wybije szybę, albo "pociągnie z buta w drzwi" wyładowując złość to straty są dość duże.

Jeśli natomiast wejdzie do auta i będzie go chciał ukraść, to zaczynają się znacznie poważniejsze schody...
Po pierwsze - kranik paliwa - nie każdy to wie, po drugie stacyjka - co prawda kable są na wierzchu i to mały problem, ale pozostaje blokada kierownicy, która akurat skuteczność ma sporą !

A co do akumulatora i paliwa to wcale nie trzeba auta otwierać, otwarcie maski jest banalne, a akumulator nie ważne czy z trabanta czy z volvo - wartość jakąś ma...

szkielu
Gość
Wysłany: 2007-10-21, 14:40   

wg mnie podawanie sposobow na otwarcie własnego auta to troche tak jak zapisywanie PINu ma karcie kredytowej

TrabiWarsaw
Gość
Wysłany: 2007-10-22, 14:00   

wg mnie podawanie sposobow na otwarcie własnego auta to troche tak jak zapisywanie PINu ma karcie kredytowej

Właśnie :)

Gaweł
Gość
Wysłany: 2007-10-22, 15:35   

Rozumiem intencję, ale autor i zwolennicy chyba trochę poczuli się jak w 84' Orwella, w jakieś oblężonej twierdzy przepełnionej inwigilacją i paradoksami. Ja przepraszam za to jak to zabrzmi, nic nie ujmując Trabantom, ale nie są jednak najbardziej pożądanymi samochodami... tym bardziej, że każdy jest wstanie otworzyć naszą pociechę 'na pentelkę' w jakieś 7 sekund (tyle to mi zajmuję). Nigdy nie zajmowałem się kradzieżą samochodów :) . Po prostu strasznie prosty mechanizm...

Dresy ? Oj wątpię żeby to było tak zdeterminowane aby zakładać tematy na forum trabanciarzy. To raczej bezmyślność na zasadzie: inny to kopnę. Radio ? To spróbuje otworzyć.

Ja sobie dorobiłem po prostu drugi komplet kluczy...

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-10-22, 17:19   

no wiec tak jak przewidywalem nikt nie zainteresowal sie tym ze moj trabant stal otwarty w miejscu gdzie wskazalem pare postow wyzej, wiec wasze obawy sa obalone a temat troche na wyrost.

Bochen
Gość
Wysłany: 2007-10-22, 19:29   

najlepszym antynapadem jest kranik pod półką. żaden debil na to nie wpadnie

g-olab
Gość
Wysłany: 2007-10-22, 19:45   

heheh ja nie zamykam traba tak na wszeli wypadek z tego wzgledu za
po primo : nie mam kluczykow ;p
po sekundo: kazdy moze rozciac dach(bardzo nie mile)
po primo plus sekundo : ja sam mam problemy z odpaleniem swojego trampka;p

bRq
Gość
Wysłany: 2007-10-23, 12:12   

Ja tez nigdy nie zamykam auta :D a nawet moga sobie maske otwierac... bak i akumulator i tak jest w bagazniku :P

Luker
Gość
Wysłany: 2008-01-10, 01:30   

To może w celu odwrócenia uwagi od Trampków podaję znaleziony gdzieś link do sposobów na otwieranie różnych samochodów

Znalezione na RapidShare ...ch_by_rogue.rar

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi