Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
JAKIE SĄ WASZE ODCZUCIA PO ZMIANIE NA 1.3
Autor Wiadomość
blaz
Gość
Wysłany: 2004-03-11, 10:35   

skrzynie w trampie są takie same jak w wartburgu. Ale kiedys widziałem widziałem VW polo 1.1 4 biegowe i miało jakoś dziwnie wsteczny-koło jedynki?? Tak ma wiele aut ale 5-cio biegowych

olowaty
Gość
Wysłany: 2004-03-11, 14:09   

a coi trabi 1.1 ma tak wsteczny jak w pf czy poldku? myślałem że jak w golfach wciskasz gałe i wrzucasz jak jedynke! dziwne powiedzcie mi jak to jest! a miałem fajny motyw w golfie dieslu po założeniu mechanizmu od silnika benzynowego biegi wchodziły na odwrót,tzn. jedynka do tyłu,itd.

cybull
Gość
Wysłany: 2007-10-07, 01:05   

witam ja mam tez 1.3 jade z laską z łodzi do torunia i gdzies na krzyzówce koleś oplem łezką podjechałz(1981),zobaczył nas to sie nastroszył jak paw(jakby niewiem jaka fure mial)to na zielonym został,zobaczył tylko dymek .chyba do konca nie zajarzył co sie stało,.ogolnie trabi wypas,ja jestem zadowolony "CYBULL-Toruń

bRq
Gość
Wysłany: 2007-10-07, 10:01   

Bmw 1.6, CCS 1.1, SCS 1,1, Matiz, Tico, Golf 1.3 1.6(75ps), derby/polo 1.3, Astra 1.6, Polo6N 1.4 1.6(75ps), Cordoba 1.4, Corsa 1.2...

te auta pamietam z ktorymi sie scigalem i bylem z przodu... A tak dla ciekawostki... 1, 2 z przodu i pozniej zaczal mnie doganiac i przegonil o dlugosc auta ;)

bRq
Gość
Wysłany: 2007-10-07, 10:02   

Cos link nie dziala...

http://brqzg.wrzuta.pl/film/nIjKOp7JtE/

Kto to
Gość
Wysłany: 2007-10-07, 13:36   

no różnica jest i to spora, ale po pewnym czasie jest zamało:) :D.Markov widziałem twojego traba w V-maxie na filmiku z youtuba miałeś duże problemy aby zamontować ten silniczek 1.8. Ja też planuje wymiana bo 1.3 nie wystarcza:D.

Kto to
Gość
Wysłany: 2007-10-07, 13:40   

Blaz to podeślij tego kolesia do mnie bo drugi trab 1.1 by sie przydał :P(mam 1.3 od golfa )

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi