Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WAWA - Wolnostojacy kanal najazdowy poszukiwany
Autor Wiadomość
Bartosz Sokołow
Gość
Wysłany: 2006-06-27, 08:12   

Witam

Z lat dziecinnych, gdy jeszcze sie motoryzacja w formie praktycznej nie paralem, pamietam, ze staly na warszawskich prakingach takie trapy, ze mozna bylo wjechac samochodem i wlezc pod niego.
Gdyby ktos wiedzial, gdzie cos takiego sie znajduje i jest w stanie takim ze mozna wjechac na to bezpiecznie samochodem, to berdzo prosze o koordynaty.

Dziekuje z gory i z dolu.

pozdr

fasol
Gość
Wysłany: 2006-06-27, 08:53   

Jeden napewno jest nieopodal Bemowskiego lotniska. Można wjechać od strony aerokulubu bez problemu.Kanał otwarty dla każdego.

magik
Gość
Wysłany: 2006-06-27, 10:56   

Na ursynowie pod kabatami ale niewysoki trzeba kucać. Za to miejscówka fajna w zabytkowej alei starych drzew

Bartosz Sokołow
Gość
Wysłany: 2006-06-29, 14:12   

A cus konkretniej mozesz podac, bo "kabaty" to dosc rozlegle okreslenie.

pozdr

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2006-06-29, 14:19   

Warszawa Goclawek przy torach obok garazy

Bartosz Sokołow
Gość
Wysłany: 2006-07-05, 08:44   

Bry

Poszukiwania trwaja nadal...

- ten przy areoklubie jest, ale nie wolno wchodzic :(
- tena na goslawku jest, ale zasypany :(
- na kabatach nie znalazlem :(

pozdr

magik
Gość
Wysłany: 2006-07-05, 14:55   

Sie ma Bartek. Jak jedziesz Rzymowskiego na Ursynowie to skręcasz zaraz za takim nowym kościołem za przystankiem w prawo( w drogę lokalną). Podjeżdżasz prawie pod las. Kanał jest po prawej stronie wśród drzew

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-07-05, 21:27   

Hym albo mi sie wydaje albo Rzymowskiego to na Służewcu, tobie Magiku chodzi pewnie o ulice Stryjeńską (tak wnioskuje) i chodzi o skręt w prawo tuż po minięciu ulicy Belgradzkiej albo 2 skrzyzowania dalej przy Wąwozowej (niewiem dokładnie który to skręt ale z opisu to pasuje mi jeden z tych dwóch). PZDR

bydle
Gość
Wysłany: 2007-09-07, 20:25   

Wyciagne temat.
Czy ktos w koncu doszedl do tego gdzie jest ten "kanal najazdowy" w Warszawie?

TrabiWarsaw
Gość
Wysłany: 2007-09-07, 21:31   

Witam
Jeżeli ktos chce to mogę się z nim umówic i wjechac na teren Tego Lotniska na bemowie. Nie wiem czemu nie mozna bylo wjechac ale teraz jest otwarty od rana do popołudnia. Jeden kanał jest wlasnie najazdowy, a drugi posiadam ja sam osobiście na terenie LPR w garażu. Jest to zwykły kanał,że tak powiem :) Pozdrawiam

magik
Gość
Wysłany: 2007-09-08, 11:59   

Róg Ciszwskiego i Dereniowej na tyłach myjki ciśnieniowej pozostał kanał po byłym warsztacie. Trzeba się troche rozejrzeć bo nie wystaje z ziemi. Jest przykryty blachą
dachową. Niestety jest ryzyko że będzie stała w nim woda

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2007-09-08, 14:33   

Kiedyś coś mi mignęło przy rondzie jazdy polskiej- skręcając z łazienkowskiej w prawo, w kierunku placu unii lubelskiej po prawej stronie obok parkingu. Ale widziałem z autobusu, ułamek sekundy, więc nie jestem Ci w stanie konkretnie powiedzieć, czy jest on ogólnodostępny.

bydle
Gość
Wysłany: 2007-09-08, 21:57   

Dzieki za pomoc, poszukam a jak znajde to dam znac!

Bartosz S.
Gość
Wysłany: 2007-09-10, 07:44   

Bry
Ja kanal zlpkalizowalem tu:
Kanal
Jadac Ostrobramska trzeba na swiatlach przed salonem BMW skrecic w prawo i jeczac do oporu (po prawej stronie mija sie trabanta radia wawa). Kanal jest na terenie dawnego PCO.
Jest dostepny. Ostatnio wymiwnialem na nim wydech. Siedzialem tan caly dzien i nikt mi nic nie zrobil.
Raz przyszedl do mni ochroniarz i powiedzial, ze mam po sobie porzadek zostawic.

magik
Gość
Wysłany: 2007-09-10, 12:05   

Z tego co wiem trabant radia wawa jest do sprzedania. Właścicielem jest podobno ktoś z salonu BMW. Jest bez papierów

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi