|
Jakie amory po glebie? |
| Autor |
Wiadomość |
Kozak
Gość
|
Wysłany: 2007-08-22, 05:33
|
|
|
| Właśnie za mało informacji. Jak z tyłu jest resor to może być ale ja mam sprężyny. Więc co do tyłu? |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2007-08-22, 08:19
|
|
|
| Hehehe, no to samo a co innego, ja mam sprezyny i przeciez tam jest tak samo jak w trabim na resorze, mysle ze te od lady wejdą tak samo jak do przodu, pozDDRo! |
|
|
|
 |
zielczi
Gość
|
Wysłany: 2007-08-22, 10:34
|
|
|
| tam gdzie jest resor z tylu wejdzie ten amor,ale tam gdzie sa sprezyny juz nie,trzeba cos swirowac |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2007-08-22, 15:07
|
|
|
a czemu, mi sie zdaje ze ma wejscie takie same jak z przodu, i tak samo gor sie przykreca, wiec nie wiem w czym problem
chodz moge sie mylic [: |
|
|
|
 |
zielczi
Gość
|
Wysłany: 2007-08-22, 17:17
|
|
|
| sa dwa rodzaje amortyzatorow z tylu,starszy i nowszy typ |
|
|
|
 |
Kozak
Gość
|
Wysłany: 2007-08-22, 19:20
|
|
|
| To czekam z niecierpliwością na konkretne info na temat amorów do tyłu do wersji ze sprężynami. Na pewno w typie z resorem rzednie są takie same jak z tyłu (teoretycznie są inne bo mają inne wartości tłumienia ponieważ tylny i przedni resor mają troszkę inne charakterystyki ale to można pominąć w obniżonych autkach) Na pewno muszą być krótsze aby nie ograniczać zakresa tłumienia a reszta taka sama jak w trabim tylko z jakiego autka bo napewno ktoś to już przerabiał. |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2007-09-05, 21:38
|
|
|
| www.cartoontrabant.pl - Inne - Tuning - Obnizanie Trabanta 601. |
|
|
|
 |
Trabrygada
Gość
|
Wysłany: 2007-09-09, 19:48
|
|
|
| przod od lady lub malucha!!maluch ma krotki ale miekkie!! wiec ladalepsza:D tez teraz szukam a tyl w zaleznosci jak sprezyny to dobre trabowe i ciete sprezyny od trucka!! |
|
|
|
 |
WeT(macq)
Gość
|
Wysłany: 2010-08-10, 19:12
|
|
|
| Pobawię się w archeologa, ale szkoda nowy temat zakładać. Pytanie do znawców tematu. Mam glebę ok 35mm (sztaba) przy czym amory dobijają- normalka. Amory kupię od łady ale boję się o to, że resor pieprznie w pompę hamulcową- faktycznie istnieje takie ryzyko? |
|
|
|
 |
TrabiVR6
Gość
|
Wysłany: 2010-08-10, 20:34
|
|
|
| Jest taka mozliwosc ale nie przy tej glebie 35mm chyba ze to przeswit :D To co innego |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-10, 21:37
|
|
|
| Lepiej wywal sztabę, a resor oddaj do dobrego kowala! wrzuć amory od łady i ciesz się życiem. Sztaba ma sens dopiero wtedy kiedy płaski resor już Ci nie wystarcza. Zresztą zapraszam na germanstyle.pl |
|
|
|
 |
Bross.
Gość
|
Wysłany: 2010-08-10, 21:48
|
|
|
tył Łada SBR - 1 mały problem przykręcić to sztuka - potrzeba podkładkę o większej wewnętrznej średnicy ,bo standardowa z trabanta nie pasuje na trzpień w amortyzatora.
niva też pasi |
|
|
|
 |
|
|