Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
hamulce 601 a raceaj ich brak
Autor Wiadomość
halogen
Gość
Wysłany: 2007-07-14, 02:05   

witam czym moze byc to spowodowane ze w 601 po odpowietrzeniuu ukladu hamulce niby sa ale trab jak postoi chwile to juz za 1 razem pedal wpadnie: nic nie cieknie nic nie zapieczone czy to moze byc wina samoregulacji?

magik
Gość
Wysłany: 2007-07-16, 14:52   

jak nie samoregulacje to pompa. Ew zobacz jeszcze membranke pod korkiem płynu ham. tzn czy wszystko jest w komplecie. To ważne bo przez to powinno
trzymać ciśnienie w układzie. czyli wsysa trochę powietrza do zbiorniczka i nie powinno wypuszczać. sam mam ten problem. jutro będę poszukiwał przyczyny. podzielę się wiedzą jak dojdę ocb

Kargul
Gość
Wysłany: 2007-07-16, 18:40   

heh, mam to samo:D

KRZYSZTOF TOMANA
Gość
Wysłany: 2007-10-24, 01:56   

Siema ja jestem nowy na tym forum ale mam cos do powiedzenia jestem z wieliczki i trabanta mam od roku kupiłem go od takiego kolesia z krakowa byłem ostatnio na zlocie pod galerią ale to nie o to chodzi mam do sprzedania silnik od mojego trampka 601 remąt był robiony jakies 8000 km temu możliwość odpalenia z całym osprzętem poprostu na zime rozebrałem czerwoną strzałem do kapitalki wkoncu nic nie było robione od roku 83 i wymieniam na silni od 353 i tu jest prioblem potrzebuje namiary na taki silnik bo jeszce miesiąc temu miałem takie 2 silnik na chodzie ale chwile słabosci i sprzedałem a teraz załuje bo pilnie potrzebuje chętnie zamienie sie za silnik do trampka 601 jak by ktos coś wiedział kupie całoe auto nawet po pienądzach z okolic krakowa lecz niekoniecznie kurieży tesz istnieją to prosze o kontakt na nr gg 328235 pisać nawet jak niedostępny to odp puznym wieczorkiem jak są jakieś części potrzebne to pisac bo mi wiele niebedzie potrzebne wydechy elektryka i kupe różnych pierdół pozdrawiam. ps jak ktoś chce miałbym do sprzedania 2 flansze łączące silnik ze skrzynią ale dopiero jak mój patent się sprawdzi niechce zapeszacz sorki ze tak sie wbiłem poza temat ale jestem w kropce pozdrawiam.

WeTeK
Gość
Wysłany: 2007-10-24, 13:54   

Krzysztof -> netykieta.prv.pl Tam znajdziesz pare cennych porad

Kargul-> ja mialem to samo w trocioku bardzo długo, okazalo sie ze to samoregulacje+ odpadla okladzina ze szczeki. Z tego co wiem to nic w hamplach nie robiles wiec czy tak czy tak wez to rozbierz i poskladaj na nowo, bo sie kiedys zabijesz niebieskim :P

KRZYSZTOF TOMANA
Gość
Wysłany: 2007-10-24, 19:27   

haha bardzo smieszne ale dzięki za inicjatywe :)

shardac
Gość
Wysłany: 2007-10-31, 18:50   

i pamietajciew o odpowietrzaniu pompy czujnikiem stopu

halogen
Gość
Wysłany: 2007-10-31, 22:47   

dobra samoregulacja bedzie w piątek robiona wd 40 zmuszę to do ruszenia sie bo z tym cienko + pompa od cienkiego :D juz zakupiona i mam nadzieje ze bede wytracał tą predkość jak człowiek :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi