Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Klima
Autor Wiadomość
robak
Gość
Wysłany: 2007-06-02, 02:39   

kiedys sprawdzalem ie by kosztowalo zalozenie klimy do plastika mojego. chodzilo mi o sposob taki, ze daje kluczyki do auta i przychodze 6h pozniej i mam klime. cena 1200-1400pln miala byc. samemu napewno taniej wyjdzie.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2007-06-02, 18:30   

tylko nie wiadomo czy firmy które robią w agd mają odpowiedni sprzęt do napicia klimy samochodowej i czy ta usługa będzie zrobiona tak jak życzy sobie tego producent auta...

no ale cóż... standar gadki u trabanciarza... byle gdzie, byle jak, byle co, byle taniej...

Pelu
Gość
Wysłany: 2007-06-02, 19:09   

no ale cóż... standar gadki u trabanciarza... byle gdzie, byle jak, byle co, byle taniej...

z tym to akurat sie nie zgodze

Bartosz Sokołow
Gość
Wysłany: 2007-06-04, 07:59   

tylko nie wiadomo czy firmy które robią w agd mają odpowiedni sprzęt do napicia klimy samochodowej i czy ta usługa będzie zrobiona tak jak życzy sobie tego producent auta...

A jaka masz pewnosc, ze super wypasiony serwis klim samochodowych zrobi jak trzeba, a nie lewym kopytem??? Pan Kazio Cie o tym zapewnil, ze on robi najlepiej?

Rozbawiles mnie z samego rana

Piotr Stańczewski
Gość
Wysłany: 2007-06-05, 23:11   

Mysle ze ludzie w firmie gdzie serwisuje sie lodowki, zamrazarki, klimatyzatory, nie ustepuja wiedza lub zdecydowanie przewyzszaja tych z warsztatow samochodowych, gdzie obok szybkiej wymiany oleju, i sprawdzenia cisnienia w detce, mozna sobie psyknac czynnikiem chlodzacym...
Jesli liczysz na to ze jadac do firmy, ktora grzebie przy samochodach i ma w ofercie napelnianie klimy, ze trafisz tam na doktorkow w tej dziedzinie, i ze nie moze zdazyc sie jakis ciec ktory bedzie wiedzial ze jest jakies cos gdzies, i ze to cos tu cza wetknac a pozniej cos odkrecic.... a te dziwne oznaczenia na sprezarce, to pewnie ktos sobie zapisal numery z totka dwa miesiace temu.... coz...
Standardowa gadka... byle cos napisac... byle gdzie... byle co...

papieju
Gość
Wysłany: 2007-06-08, 09:15   

Podepnę się - ktoś to jednak przetrenował? Bo ponieważ jednak szykuje się że swoim autem jeszcze trochę lat pojeżdżę, a lata coraz gorętsze, to skłaniam się ku doinwestowaniu w takie cudo, no i przydałaby się garść porad praktycznych.

Eagle
Gość
Wysłany: 2007-06-17, 19:59   

http://moto.allegro.pl/item206539243_mini_klimatyzacja_12_230v_pobranie_nowa_gwarancja.html

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-06-17, 20:49   

hehe to taka odmiana nowoczesnego wiatraczka który był montowany swego czasu na gorące lata :)) U mnie by to nie przeszło jednak

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-06-19, 12:12   

jechałem ostatnio limuzyną Zbyszka i mam dwa wnioski.rzeczywiscie klima jest pomyslem ok. przy 1.3 nie czuc wielkiego osłabienia nie liczac pracy na wolnych obrotach, np na światłach. w limuzynie klima jest za fotelem pasażera, troszke trzebaby pokombinowac w normalnym trabie ze wzgledu na mniejsza ilosc miejsca. druga rzecz - trabant nie jest szczelny wiec na miescie stojąc w korku i tak wdziera sie ciepłe powietrze do środka. nie liczyłbym więc na super efekt, ale na pewno chłodniej jest.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi