Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
super buda 1,1 do uratowania ze szrotu
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2007-03-04, 10:29   

Nie wiem czy to dobre miejsce. I czy zaraz nie dosanę zj....bów. Ale słuchajcie. Już od dłuższego czasu na szrocie pod wawą stoi rewelacyjana już w zasadzie tylko buda do 1,1 sedan. Stan jest prawie igła. Widziałem tego trabanta w komplecie i byłem w szoku że ktoś to oddał na złom. Wyciągałem z niego kiedyś wykladziny. zrobiłem wielkie oczy jak zobaczyłem podłogę. Stan jest taki że nawet nie trzeba jej lakierować (kolor biały) Może znajdzie się ktoś kto ją ocali. pisać na priv

halogen
Gość
Wysłany: 2007-03-04, 14:45   

wiesz moze ile za nią krzyczą?

magik
Gość
Wysłany: 2007-03-04, 14:51   

nie mam pojęcia nie próbowałem nawet pytać czy by sprzedali. Na razie nie mogę nic napisać bo już pierwszy chętny się zgłosił. Jesteś 3 na liście oczekujących :-)

Bartosz Sokołow
Gość
Wysłany: 2007-03-05, 08:36   

Bry!

Kiedys pytalem o mozliwosc wyciagniecia traba z TEGO szrotu. Jakis czas temu stalo tam kombi w stanie igla. Panowie powiedzieli, ze jedyna mozliwosc by samochod, albo buda wyszly ze szrotu, to znalez rzeczoznawce ktory podpisze papier, ze dany pojazd jest zabytkowy.

No chyba ze sie dogadacie i panowie spaskudza Ci bude wycinajac z niej numery. A wycinaja paskudnie... widzialem :]

Pozdr

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2007-03-06, 19:31   

O ile sie nie myle numery nadwozia w trabancie sa na tabliczkach, wiec wystarczylo by je zerwać

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2007-03-06, 22:02   

Sa tez numery na prawym progu (odpowiadajace nr. w dowodzie rej.) i na prawej kopule kolumny McPhersona (nie odpowiadajace niczemu).

magik
Gość
Wysłany: 2007-03-06, 23:05   

ciekawe ile z nich będą chcieli wyciąć :-)

mtrabant
Gość
Wysłany: 2007-03-13, 12:40   

jesli to szrot na strazackiej w rembertowie to juz kiedys probowalem od nich wyciagnac traba 601 z 90r z przebiegiem 30 tys. konserwacja, stan igla hycomat po inwalidzie. I co? poszedl pod palnik, nie chcieli slyszec zebym wzial z niego bude. Wszystko po trochu tak, nadwozie NIE i juz.Mam nadzieje ze to inny szrot z lepszym podejsciem do sprawy.

Ługol
Gość
Wysłany: 2007-03-13, 15:55   

Ja też chciałem wytargać budę ze szrotu juz bez numeru i powiedzieli, że nie mogą bo to nielegal będzie i przepisy zabraniają!!! Numery na progu, pierwsze słyszę, mój ma na mcpersonie i na tabliczce na drugim mcpersonie?!

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2007-03-18, 21:13   

Buda uratowana. Dostała drugą szansę. Drugie życie.

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2007-03-21, 21:12   

Dzięki Magik.

magik
Gość
Wysłany: 2007-03-24, 07:57   

spoko.Cieszę się że jeszcze pojeździ. Gdyby poszła na żyletki to by była czysta profanacja. Mam nadzieje że ją zobaczę w zwickau :-P

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-03-24, 09:42   

ona sie szybko rozleci od tego basu z bagaznika jak ta ;)
hihihi

powodzenia G z defakto nowym trabem :P

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2007-03-25, 14:47   

Juz nie mam basu w bagazniku. pozbylem sie audio.
Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

emi
Gość
Wysłany: 2007-03-26, 00:59   

z mojego punktu widzenia cała sprawa wygladała tak :)
[URL=http://img264.imageshack.us/my.php?image=1003694ol1.jpg][IMG]http://img264.imageshack.us/img264/8753/1003694ol1.th.jpg[/IMG][/URL]

ps. ale będzie fajnie :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi