Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
A taki tam ciekawy link.
Autor Wiadomość
PJ4cK
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 11:14   

http://fiat126p.iq.pl/forum/viewtopic.php?t=10914&postdays=0&postorder=asc&highlight=trabant&start=0&sid=067964354f885db1e492d727b73cfdad

Momentami się uśmiałem :D.

Aleksander
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 12:38   

hehe, co jakiś czas się pojawia "trampek to wiocha" :) co za ludzie :D ale z drugiej strony śmieszne: na naszym forum wszyscy jak jeden mąż są za trabantem, a na forum o maluchu prawie połowa jest za trabim :D

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 13:28   

Heh, bo się sami przekonali ze maluchy to wiocha i ciasnota jak z teściową na kanapie:)

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 14:39   

ja tam do malucha nic nie mam, ale pod warunkiem że jest to maluch NORMALNY i kieruje nim facet NORMALNY...

A jak widzę malucha z pięcioma spojlerami, tylnymi lampami BIAŁYMI, ale na żarówki już nie starczyło kasy i wszystkie światła świecą na biało, a w środku siedzi koleś w debilnej czapeczce z daszkiem i wydaje się mu że jest w stanie wyprzedzić wszystko co jedzie przed nim to mi żal DUPSKO ścika...

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 14:46   

o boszszsze! ale teksty tam padają! uśmiałam sie, prawie monitor oplułam :) "trabant to wiocha", no tak panienke predzej wyrwie na kaszlaka niż trabanta , hehehe :) niedoinformowani :) części do trabanta drogie? nie wydaje mnie się, a już rozłozył mnie dokumentnie tekst o "rozcieńczaniu benzyny" . Porównanie tych dwóch aut miałam pod własnym dachem. Mój brat swego czasu posiadał malucha '86. Jeżdził z cała skrzynką narzędzi bo nigdy nic nie wiadomo :) co trzeci dzień siedział na parkingu pod blokiem i majstrował. Nie musze dodawać że trabi nic z tych rzeczy :)
ale żeby być sprawiedliwą dodam na koniec, że jak trabi miał przymusowy postój z zatartym motorem, to dobry brat pożyczał mi tą furę, która woziła mój tyłek i nawet nauczyłam sie gdzie pukać jak sie szczotki zawieszały :D

ali
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 15:30   

Mnie to rozwalił tekst: Malucha bierz ! Trabantem do niektórych sąsiednich państw wjeżdżać nie wolno (za duże zanieczyszczenie spalinami). :-) poważnie tak jest? bo ja o tym nic nie słyszałem? Słyszałem że już nie rejestrują 2taktów w niektórych krajach ale żeby zakazywali wjazdu...

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 16:15   

hmmm, kiedyś oglądałem na VIVIE wywiad z zespołem ŁONA, mówili n/t piosenki HELMUT - RURA, i prowadząca brążyła temat wokół trabanta.
Jeden z członków zespołu powiedział, że chętnie by pojechali do niemiec na koncert TRABANTEM, ale niestety NIEMCY nie wpuszczą do swojego kraju tego samochodu...

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 16:48   

A to dziwne, wyżekli sie sami swojego samochodu:)

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 16:52   

Smutny Gizd:"Był dobrych parę lat temu czas, że u Niemców zabronili jeździć dwusówami i ci masowo wyzbywali się trabich, można było kupić tramposza nawet za 30 zł..."
BYŁ dobrych pare lat temu taki czas... już to minoło... chyba :P

macq
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 18:03   

Miałem dzis zły dzien... po przeczytaniu tego nie wytrzymałem... musiałem ich zbluzac.... co kuwa bedą gadać o trabancie jak w życiu tym nie jechali. Zobaczył ktoś, że pompa hamulcowa do trabanta kosztuje 150zł i gada aaaale zajebiście te czesci drogiee....... żenada

James
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 18:29   

A ja jeszcze niedawno miałem malucha:)Właściwie miała go moja mamuśka, ale głównie ja nim jeździłem. W sumie nawet fajnie się nim śmigało, ale zawsze przegrywał z trabantem i jak tylko miałem pieniądze żeby zatankować trabcia, to malacz musial stać:D Był to stosunkowo nowy maluch, bo z 1997 roku a jego stan określiłbym na 9 w skali 1-10. Mimo to częściej trzeba było cos przy nim robić, częśći były droższe niż do trabanta, a dostęp do nich był porównywalny. Szanuję te autka i ich właścicieli (z wyjątkiem wiejskiego tuningu), ale jako że mam doświadczenie zarówno w kwestii trabantów jak i maluchów, to zdecydowanie obstaję za trabantem. Poza tym trabant ma swój specyficzny ,,klimat'', a maluchowi tego brakowało;)

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 19:19   

Kaszlakowcy mnie rozwalają:) A to jest najlepsze ze sami wątpią w swoje samochody, widocznie mają dość garbienia sie nad kierownicą i prostowania nóg po podruzy:)

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 19:48   

troche sie bulwersuja, niektórzy :)

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 21:23   

moim zdaniem maluch też jest fajny posiadałem jednego silnik miał dość niezły. Wiadomo że na forum maluchów nikt nie będą pisać że trabki sa lepsze to tak jak na forum ct pisalibyśmy że malaki są lepsze

James
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 21:39   

Najlepiej jakby pisali obiektywnie. Ale teksty typu ,,trabant to wiocha'' są trochę przesadzone:/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi